Lansare de carte: Scrisoarea domnisoarei S.

De Sf. Valentin, în 14 februarie, de la ora 17.00 vă invit la un eveniment special organizat la Casa Schuller din Mediaș: lansarea cărții ,,Scrisoarea domnișoarei S.”, scrisă de Corina Marinescu. Este un volum care urmărește viața personajelor feminine principale și alegerile pe care trebuie să le facă în plan personal. Emilia este nevoită să aleagă între cei doi bărbați de care este îndrăgostită, la fel cum și domnișoara S. a făcut-o. Însă dacă decizia Emiliei este una neaşteptată, deznodământul poveştii de dragoste relatate în scrisoare este unul fabulos.

Corina Marinescu, avocat şi autor, cu suflet de artist s-a născut în Mediaş, a efectuat stagiatura sub îndrumarea maestrului Bettinio Diamant, iar în prezent locuiește şi lucrează în Sibiu.

Volumul de debut ,,Jurnal de Amintiri” ne-a dezvăluit cele mai frumoase lucruri despre autoare și ne-a lăsat să îi descoperim adevăratul suflet, astfel încât, atunci când o întâlnești pentru prima dată, să știi că îți este ușor să legi o prietenie, fiind o carte deschisă cu mult dialog și mereu cu zâmbetul pe buze. Primul roman de dragoste publicat s-a intitulat ,,Viceversa”, iar cartea de astăzi,  pe care o aduce în atenția cititorilor poartă titlul ,,Scrisoarea domnişoarei S.”.

Am citit cartea pe nerăsuflate. Am plâns, m-am bucurat și am trăit alături de personajele care te întorc în timp.

Până mâine, când voi scrie despre ce anume mi-a plăcut și ce anume m-a făcut să îmi doresc să achiziționez această carte pentru a o dărui unei persoane dragi, vă redau un scurt pasaj din noul roman și vă îndemn: Iubiți, indiferent de zi, scrieți o scrisoare de mână celui drag și trăiți fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Nu uitați să vă creați amintiri și să zâmbiți !

,,Emilia se regăseşte prinsă între două iubiri şi trăieste în același timp o poveste aproape perfectă și una interzisă. Când, forțată de împrejurări, ajunge la o cabană în munți, găseşte în mica bibliotecă o scrisoare veche, care aparent este scrisă special pentru ea. Povestea pe care domnișoara S. o narează, chiar dacă s-a întamplat cu câteva decenii în urmă, se dezvăluie a fi similară cu povestea de dragoste a Emiliei, care se lasă fermecată de scrisoarea găsită.”

Lansarea de carte va avea loc vineri, 14 februarie 2020, ora 17:00, în Sala de Conferințe a Centrului Cultural Casa Schuller Mediaş. Intrarea este liberă. Şi pentru că autoarea nu vrea să se îndepărteze deloc de artă, invitații din această zi sunt cei de la Trupa de Teatru ,,Noi şi atât” ,. Ei vor lectura capitolul preferat al Corinei din acest  volum.

Îți mulțumesc, Corina !

Aștept următorul volum …tot de dragoste !

Cu drag, S. 

P.S.

Cartea este cadoul perfect și o găsești pe libris.ro,  dacă nu ajungi astăzi la Mediaș !

 

(Visited 118 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment