100 de carti pentru 100 de prieteni

Chiar nu contează de unde ești, câți ani ai și ce ai făcut în ultimii cinci ani. Nu te voi întreba nimic, ci te voi provoca !

Vreau să-mi spui ce faci în următoarele 100 de zile? Te provoc să faci o faptă bună ! Ajută un copil, un tânăr sau un senior ! Nu lăsa în seama altora să facă acest lucru.

Vei avea parte de bucurie adevărată, vei simți vibrația și emoția celor din jur.

Alege o campanie umanitară: la Crucea Roșie, la Hospice, la CRRPH, la CITO, la cămine de copii sau de bătrâni, la vecinii de pe stradă sau la cei din acceași scară de bloc.

Nu uita că fapte bune poți face și după ce Moș Crăciun pleacă spre Polul Nord !

Nu uita că toți acești oameni rămân din nou singuri !

Rămâi cu ei ! Și dacă le vei acorda un zâmbet, le vei curăța o portocală, dacă le vei citi o poveste, dacă…vei face ce alegi tu pentru a nu se simți singuri, atunci vei primi o carte frumos împachetată din partea mea.

Scrie-mi pe blog un cuvânt magic despre cel care îți dăruiește pace în suflet și eu mă voi despărți de o carte fără de care, nu puteam concepe ziua.

M-am atașat de fiecare titlu, de fiecare autor și tremuram de câte ori o carte mult așteptată ajungea în mâna mea.

Cu timpul am învățat că iubirea înseamnă dăruire și împlinire, iar renunțarea la ceea ce mi-a adus bucurie, înseamnă putere și liniște.

Simt că am 100 de prieteni, deși în lista de pe rețeaua de socializare sunt peste 2000 de persoane.

Dacă va fi nevoie să renunț la un număr mai mare de cărți, doar pentru că toți veți face o faptă bună și îmi veți scrie, promit să o fac cu bucurie.

Considerați pachetul, o surpriză !

Nu contează orașul, țara sau cât de departe sunteți de mine !

Contează sufletul vostru și să facem lumea din jur să zâmbească !

Vă îmbrățișez pentru fiecare cuvânt scris, citit și dăruit !

Citește, ajută și scrie …în următoarele 100 de zile !

(Visited 126 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments