Laura Baban, Andrei Melinte și Domnul TIC la Emisiunea HAM TALENT de pe Antena 1!

Laura Baban, Andrei Melinte și Domnul TIC vor fi în această seară (duminică, 15 noiembrie 2015), la emisiunea HAM TALENT, difuzată de Antena 1 la ora 20.00.

Cine sunt cei trei mușchetari de pe bicicletă pe care îi veți vedea în această seară la Antena 1?

ham talent laura 

Laura Baban, fata lui TIC – tânăra în vârstă de 27 de ani, autoare a cărților ,,Domnul Tic și alte iubiri de pe Mușatini”  și ,,Domnul Tic și alte iubiri de prin lume, născută la Gheorgheni.

Domnul TIC – un cățel de rasă bishon, un ghemotoc maro care se plimba după mama lui și care poartă numele personajului din cartea ,,Cireșarii” de Constantin Chiriță. Un cățel de 50 de Euro.

Andrei  Melinte – un tânăr pe care Laura îl cunoaște pe rețeaua de socializare Facebook și care o invită într-o zi la un ceai. Este pasionat de fotografie, are o bicicletă, studiază în Germania și este…omul Laurei !

,, Heeei! Duminica asta, mai pe seară, ne vedeți la emisiunea „Ham Talent” de pe Antena 1 (musai să citiți numele emisiunii cu accent de puradel) 🙂 !

Am intrat delicios în scenă, 3 pe bicicletă. Și-am vorbit mult despre iubire. Iubirea de câine, iubirea de om, iubirea de carte și iubirea de lume. Ce ne-am priceput și noi…”, anunță Laura pe pagina ei de Facebook.

(Visited 692 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !