Ricardo Caria ajunge la Sibiu în cadrul Turneului ,,Portugal no Coracao”

Cunoscutul artist portughez Ricardo Caria va ajunge joi, 22 februarie 2018, la Sibiu, pentru a-i încânta pe cei prezenți în locația pentru muzică live The Wolf cu muzică Fado, în cadrul Turneului acustic: Portugal no Coracao.

Ricardo Caria vă invită la o călatorie muzicală prin țară! Însă de data aceasta nu în săli de teatru sau case de cultură, ci în localuri mai mici, cu o atmosferă potrivită și unde poate să fie cât mai aproape de public.

Ingredientele muzicii Fado sunt o voce sensibilă și o emoție sinceră. Fado este probabil cel mai vechi cântec urban din lume și reprezintă sufletul portughez, astfel că interpretarea lui Ricardo Caria, cu  siguranță, va stârni multe lacrimi printre doamnele care închid ochii și se imaginează în vremurile în care bărbații mergeau pe mare și erau așteptați la țărm, uneori chiar și luni întregi, trăind sentimentul profund de dor.

Ricardo Caria va transmite prin muzica sa spiritul poporului portughez, acea dominație a sufletului și a inimii în fața rațiunii, acea pasiune și disperare care dezvăluie cât de intens pot trăi doi oameni iubirea și dezamăgirea.

Fado reprezenta muzica timpurie a tavernelor și a colțurilor de stradă din cartiere precum Alfama, Mouraria, Bairro Alto și Madragoa.

Cu dăruire și simțire, Ricardo Caria alături de Jerry Zsolt vor încânta publicul prezent la The Wolf, de la ora 21.00, într-o atmosferă cum numai la The Wolf, poți întâlni.

Turneul artistului portughez Ricardo Caria va continua și îl veți asculta în următoarele orașe: Brașov, Câmpia Turzii, Bacău, Piața Neamț, Târgu Neamț.

Însă povestea Portugal no Coracao  va continua…

Ricardo Caria si Portugal no coracao

 

 

(Visited 92 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment