Bookfest cu Editura All și Alex Ștefănescu

Editura All vă invită în data de 1 iunie, ora 12.30,  ora la Salonul international de carte Bookfest, unde Alex. Ștefănescu va lansa o culegere de anecdote adunate în peste 40 de ani de plimbări pe tărâmul literaturii române. Textele sunt generos și inspirat ilustrate de Bodgan Petry, unul dintre cei mai renumiți caricaturiști români.

Poetul Mircea Dinescu și actorul Vladimir Găitan vor fi prezenți la eveniment. Pentru ca întâlnirea cu publicul să fie cu atât mai savuroasă, nu se va încheia fără o sesiune de autografe pe cinste.

Poetul Mircea Dinescu și actorul Vladimir Găitan vor fi prezenți la eveniment. Pentru ca întâlnirea cu publicul să fie cu atât mai savuroasă, nu se va încheia fără o sesiune de autografe pe cinste.

Cuceritor prin franchețe și umor, preocupat de fleacuri esențiale dar respectuos în fața adevărului, autorul încondeiază tandru-șăgalnic o seamă de autori contemporani alături de care s-a aflat în diferite ocazii.

În fond, stă în firea lucrurilor ca, după o Istorie a literaturii române contemporane cât se poate de serioasă și deslușită, Alex. Ștefănescu să ne ofere și aceste istorii cu scriitori contemporani, care prin haz și culoare vor rămâne, cu siguranță, în anecdotica primară a vieții noastre literare.
Printre fericitele personaje principale ale acestor istorii sunt: Ana Blandiana, Geo Bogza, Nicolae Breban, Emil Brumaru, Augustin Buzura, Șerban Cioculescu, Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Carolina Ilica, Gabriel Liiceanu, Nicolae Manolescu, Constantin Noica…

Despre această carte am scris aici: 

https://www.antonelasofiabarbu.ro/bibliotheque-cafe/alex-stefanescu-un-scriitor-doi-scriitori-37-de-scriitori

(Visited 177 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !