3% din sumele obţinute din vânzarea cărţii Fluturi volumul 3 vor fi donate către Asociaţia Umanitară „Dreptul la viaţă” din Huedin

Fluturi volumul 3, continuarea romanului cu acelaşi nume, s-a lansat pe data de 25 Iunie şi a stabilit un nou record de vânzări: cartea semnată de Irina Binder, a devenit, în două zile de la lansarea ei pe piaţă de carte din România, bestseller.

Nu mai puţin de 10.000 de exemplare au fost comandate in 24 ore, doar de pe Librăria online Libris.ro.

Romanul prezintă o poveste complicată de dragoste între Irina şi Robert, iar volumul 3 deznodământul acesteia. Primele două volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 în topul vânzărilor de carte din România şi au fost reeditate în 2016.

Cu ocazia lansării, Libris.ro a anuntat că 3% din sumele obţinute din vânzări vor fi donate către Asociaţia Umanitară „Dreptul la viaţă” din Huedin, asociaţie aleasă de autoarea cărţii.

Donaţii caritabile din primele 3 luni de vânzare al romanului Fluturi, volumul 3.

Fluturi este unul dintre cele mai frumoase povesti de succes de pe piaţa de carte românească.

O poveste despre oameni, dragoste şi sensibilitate sufletească, care a reuşit să se menţină în topul bestseller-urilor pentru trei ani consecutiv.

Lansarea mult aşteptatului volum 3 al Romanului este o oportunitate perfectă pentru implicarea în proiecte de responsabilitate socială. Echipa Libris participă la astfel de programe umanitare încă din 2014, an în care s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii pentru proiectul de reducere a ratei mortalităţii infantile din România.

Campania de donaţii se va desfăşura pe parcursul primelor 3 luni de la lansarea romanului, respectiv Iunie, Iulie şi August. Autoarea Irina Binder s-a implicat activ, alegând organizaţia către care urmează să meargă donaţiile. Alegerea sa a fost explicată:

,,Asociaţia Umanitară Dreptul la Viaţă din Huedin este o asociaţie de care sunt ataşată sufleteşte deoarece apariţia acesteia a fost inspirată chiar de cartea Fluturi şi de acţiunile caritabile în care m-am implicat. Alături de membrii acestei asociaţii am adus bucurie în multe suflete şi am mobilizat şi alţi oameni să ni se alăture. Mulţumesc echipei Libris pentru o şansa atât de frumoasă şi pentru că astfel şi Fluturi 3 va însemna continuarea unei poveşti care a schimbat în bine vieţile unor oameni! Irina Binder

Cu ocazia lansării volumului 3 Fluturi, Libris.ro a livrat cărţi semnate de autoare primilor 500 de cumpărători.

Comunicat de presă libris.ro

(Visited 937 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment