Capodopera literaturii norvegiene la Editura Litera în anul 2015

În anul 2015, Editura Litera va continua sărbătoarea acestui sfert de secol de cărți prin campanii de încurajare a cititului, oferte speciale și titluri noi de cea mai bună calitate. Noaptea cărților deschise sau E coadă la carte sunt doar o parte dintre campaniile consacrate Litera, cu peste 10 000 de participanți, care se vor organiza și în 2015.

Printre titlurile noi ale anului 2015 se vor număra: Sticletele de Donna Tart, carte câștigătoare a Premiului Pulitzer 2014, Drumul îngust către Nordul îndepărtat de Richard Flanagan, carte câștigătoare a Premiului Man Booker 2014, un nou titlu de Richard Kaplan, autorul bestsellerului Răzbunarea Geografiei, Capitalul în secolul al XXI-lea de Thomas Piketty, cea mai citată carte de economie în 2014, și una dintre cele mai bune cărți ale anului, în opinia lui Bill Gates, Supravegherea globală. Cazul Snowden, serviciile secrete americane și consecințele de Glenn Greenwald, capodopera literaturii norvegiene și revelația anului 2014 a literaturii europene – Lupta mea, roman autobiografic în 6 volume de Karl Ove Knausgård.

images (71)

Litera va lansa o nouă colecție, CEO must read, cu autori foarte importanți: Patrick Lencioni, Warren Buffett, Sheryl Sandber sau Gary Keller.

Se continuă colecția Clasici Moderni, cu mari autori ai literaturii universale – Somerset Maugham, Kurt Vonnegut, Graham Greene, George Bernard Shaw, Franz Kafka -, colecția de sănătate și sport, cu un nou titlu pentru pasionații de alergat, începători și avansați – o nouă enciclopedie DK: Manual complet de alergare, seria Agatha Christie, cu cinci titluri noi, seria Bucătari celebri, seria de cărți de călătorie National Geographic.

Editura Litera va celebra 70 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial cu noi apariții în colecția de succes Bestseller, precum și cu o serie de 10 volume bogat documentate și superb ilustrate, pe această temă.

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la 25 de ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Comunicat de presă
Editura Litera

(Visited 154 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !