O mie și una de zile colorate cu…jeansii Hugo Boss !

În curând…O mie și una de zile colorate cu…jeansii Hugo Boss !

Am purtat jeansi de firmă precum Hugo Boss, Levi’s, Lee, Diesel, dar și jeansi aduși din Turcia, imediat după Revoluție. Fiind bine croiți, jeansii m-au însoțit  la birou, la o întâlnire romantică, la o ieșire cu prietenele, în club sau chiar la o petrecere. Au avut diverse croieli și siluete: skinny, drepți, pană, evazați, cu talie înaltă sau cu croială masculină (așa-numiții “boyfriend jeans”). Mi-au plăcut jeansii tăiați și cei pe care îi personalizam, ataşându-le centuri din metal sau decorându-i cu flori brodate şi cu mesaje antirăzboi scrise cu graffiti. Însă cei care mi-au dat încredere că pot realiza ce îmi propun au fost cei de la Hugo Boss. 🙂

A sosit vremea să îi transform.

blugi

TU ce faci cu jeansii tăi care au îmbătrânit?

(Visited 191 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !