Romanul Fluturi, volumul 3 scris de Irina Binder zboară gratuit de la Diverta Online

 

DIVERTA ONLINE  îţi pune la dispoziţie volumul FLUTURI VOLUMUL 3 scris de IRINA BINDER.

Romanul Fluturi, un fenomen fără precedent, aduce, odată cu acest ultim volum, deznodământul poveştii de iubire dintre Irina şi Robert. Protagoniştii se confruntă acum cu tensiuni ireconciliabile şi cu sentimente devastatoare. Irina Binder îşi poartă cu magie cititorii prin meandrele unor suflete mistuite de pasiuni puternice şi de slăbiciuni profund umane.

Ce va prevala: fiorul iubirii unice şi desăvârşite sau simţul datoriei faţă de cei dragi? Oare iubirea adevărată este imposibilă?Voce a tinerei generaţii, Irina Binder este citită şi respectată de mii de oameni; recent, blogul ei a ajuns la 10 000 000 de vizualizări. Autoarea se numără printre cei mai citiţi scriitori români, iar primele două volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 în topul vânzărilor.

o vara cu fluturi2

Fragment din Fluturi, volumul 3:

Oamenii nu ne aparţin. Asta aveam eu să învăţ în urma experienţelor trăite în ultimii ani. Că nu ne aparţin nici măcar oamenii pe care îi iubim cel mai mult, cei cărora ne dăruim în totalitate, cei cărora simţim că le aparţinem pe vecie. Nu ne aparţin nici părinţii, nici copiii, nici prietenii. Nimeni.

Cu toate că uneori ne promit că ne vor însoţi până la capătul drumului nostru, oamenii au dreptul să ne abandoneze oriunde pe parcursul lui. Ei ne pot părăsi fără niciun motiv şi pot alege alte drumuri, alături de alţi oameni. Sau pot muri. Pe neaşteptate. Uneori foarte tineri, uneori chiar şi copii.

Putem fi abandonaţi şi părăsiţi fără niciun preaviz. Vor încerca să ni se smulgă din suflete cu o brutalitate greu de înţeles şi de suportat. Uneori vor reuşi, alteori ne vom încăpăţâna să-i păstrăm în sufletele noastre, fiindcă suntem dependenţi de ei şi fiindcă nu ştim să trăim fără ei.”

Cartea FLUTURI VOLUMUL 3 de IRINA BINDER tiparită de Editura For you se bucură de un succes însemnat pe piaţă, fiind o lectură frumoasă şi apreciată de tot mai multe persoane.

DIVERTA ONLINE a decis să vă ofere şansa să cumpăraţi online din orice oraş în care vă aflaţi FLUTURI VOLUMUL 3 de IRINA BINDER.

Transportul este gratuit pentru orice comandă lansata până în data de 4 iulie 2016.

Datorită numărului foarte mare de precomenzi, livrările vor fi făcute în 2-3 zile lucrătoare.

 

(Visited 604 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment