Fluturi, volumul 3 scris de Irina Binder s-a vândut în peste 10.000 în primele 24 de ore

Scriitoarea Irina Binder a reuşit să fie din nou în top. În doar 24 de ore, cea mai mare librărie online, libris.ro a vândut peste 10.000 de exemplare din volumul 3 al cărţii ,,Fluturi”. Primele 500 de comenzi vor primi cartea cu autograf. Datorită volumului impresionant de comenzi plasate în această perioadă, livrările pot întârzia cu până la 4-5 zile, anunţă reprezentanţii libris.ro, pe pagina de Facebook.

,,Şi totuşi, lumea e plină de femei fidele unor bărbaţi indiferenţi şi absenţi. Bărbaţi care nu le observă, care dorm cu spatele la ele şi care sunt amabili doar când au nevoie de anumite favoruri. Bărbaţi care le-au părăsit de mult, cu toate că împart cu ele casa, patul, necazurile și singurătatea.

unnamed

Voce a tinerei generaţii, Irina Binder este citită şi îndrăgită de mii de oameni; recent, blogul ei a ajuns la 10 000 000 de vizualizări. Autoarea se numără printre cei mai citiţi scriitori români, iar primele două volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 în topul vânzărilor.

(Visited 1.194 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment