Iubirea si magicianul cuvintelor

A fost odată ca niciodată…„Jurnalul de iubire”  din Editura RAO, în care am găsit cea mai frumoasă dovadă de dragoste. O poveste  în care sufletul mi-a fost încărcat cu emoție, când am citit fiecare rând scris de Nicholas Sparks.

În timp ce Noah îi citea cu glas tare, din jurnalul lor de iubire, se îndrăgostea din nou nou de Allie. De fiecare dată simțea că îi face din nou curte, că își pun pe degete inelele de logodnă și trăiesc viața pe care au dorit-o împreună . „Câtor oameni li se oferă această șansă? Să ai pe cineva de care să te îndrăgostești într-una?”

Continuarea acestor sentimente se regăsește  în cartea „Nunta” din Editura RAO, de data aceasta autorul Nicholas Sparks  fiind un magician al cuvintelor.

Jane, fiica lui Noah, nu m-a lăsat să mă despart de această carte, până nu am participat la surpriza pregătită de Wilson, soțul ei. Noah l-a învățat pe ginerele său, cum cum să mențină dragostea vie, pregătind o nuntă ca în povești.

Jane a primit o verighetă aniversară cu diamante, iar pentru el, Wilson cumpărase una similară pe care a purtat-o întotdeauna, „una ce părea că strălucește de speranță”.

Și-au reînnoit jurămintele de credință pe care  le-au făcut cu mult timp în urmă , punându-și verighetele pe degete.

Wilson știe că se va conforma lecțiilor lui Noah despre dragoste și, „chiar dacă nu voi deveni niciodată un romantic adevărat ca el, nu înseamnă că am să încetez vreodată să încerc.”

A deveni romantic, nu este deloc ușor, însă în luna februarie, orice partener de viață poate șlefui un diamant, pentru a crea o altă poveste de iubire alături de familie.

(Visited 355 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !