Petrece Happy Night pe Libris cu …Nicholas Sparks

În această noapte ai posibilitatea să cumperi cărțile scriitorului american, Nicholas Sparks la 50% de pe cea mai mare librărie online: www.libris.ro

The Longest Ride este cel mai recent roman de dragoste scris de celebrul autor Nicholas Sparks.  L-am comandat în această seară și abia aștept să scriu despre el. Până în prezent, Nicholas Sparks a scris şaptesprezece romane de dragoste, care au fost traduse în peste patruzeci de limbi şi au fost vândute în peste 85 de milioane de exemplare în întreaga lume. Dintre cele şaptesprezece romane, unsprezece au fost ecranizate.

the-longest-ride

Romanul The Longest Ride spune povestea a două iubiri diferite, despărţite de timp, dar legate de soartă, povestea a două cupluri ale căror vieţi se intersectează în cele mai profunde şi surprinzătoare moduri.

Rănit şi blocat într-o maşină în urma unui accident, Ira Levinson, un bătrân de 91 de ani, se luptă să rămână conştient. În acele momente de durere şi disperare, bătrânului i se pare că o vede lângă el pe iubita lui soţie, Ruth, care a decedat în urmă cu nouă ani. Aceasta îl îndeamnă să reziste şi încearcă să-l menţină conştient rememorând povestea vieţii pe care cei doi au petrecut-o împreună. Ira ştie că nu e posibil ca Ruth să fie lângă el în maşină, dar se agaţă de cuvintele ei pline de dragoste şi de amintirile lui, retrăind astfel toate necazurile şi bucuriile care au definit căsnicia lor.

La câţiva kilometri distanţă, la un rodeo local, viaţa unei studente este pe cale să se schimbe. Recuperându-se în urma unei recente despărţiri, Sophia Danko întâlneşte un tânăr cowboy pe nume Luke, total diferit de băieţii privilegiaţi pe care ea i-a cunoscut la facultate. Prin Luke, Sophia pătrunde într-o lume în care mizele supravieţuirii şi succesului, ruina şi răsplata, chiar viaţa şi moartea sunt parte din viaţa de zi cu zi. Pe măsură ce ea şi Luke se îndrăgostesc, Sophia îşi imaginează un viitor total diferit de planurile ei de până atunci, un viitor pe care Luke are puterea să-l rescrie… dacă secretul lui nu îl va distruge.

Romanul a fost ecranizat în 2015 cu o distribuție de invidiat.  Actrița Oona Chaplin, de sorginte spaniolă, nu are doar un bunic celebru, comicul legendar Charlie Chaplin, ci este și strănepoata marelui dramaturg american Eugene O’Neill, distins cu premiul Nobel. Tot de viţă nobila este și Scott Eastwood, fiul lui  Clint Eastwood, aflat însa în The Longest Ride la primul lui rol principal important.

 

Nicholas Sparks s-a născut în Nebraska, în 1965. A absolvit Facultatea de Finanţe a Universităţii Notre Dame în 1988 şi a avut diferite ocupaţii până la vârsta de 28 de ani când, în decursul a şase luni, a scris romanul său de debut, Jurnalul, publicat în 1996. Acesta a reprezentat momentul începerii unei fulminante cariere de scriitor, renumit pe plan naţional şi internaţional. Până în prezent a publicat 13 romane.

De același autor mai găsești următoarele cărți:

The Lucky One The Notebook A Walk to Remember  Dear John The Lucky One The Best of Me The Last Song Safe Haven At First Sight The Wedding Nights in RodantheThe Guardian The Rescue Message in a Bottle True Believer The Choice A Bend in the Road Jurnalul unei iubiri Talismanul norocos Refugiul Cel mai de preţ cadou Ultimul cantec Dragoste la prima vedere Nopti in Rodanthe Miracolul Mesaj de departe Nunta

Peste 10 titluri sunt la 50% pe www.libris.ro. Mai sunt 10 ore să te bucuri și să comanzi!

 

 

(Visited 243 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !