Simon Toyne online la Bookfest 2014

Editura All anunță: Este oficial!

Lansarea mult așteptatului roman „TURNUL” are loc vineri, 30 mai, la Bookfest – Salonul Internațional de Carte!

Simon Toyne, autorul Trilogiei „Sancti”, le va fi alături cititorilor săi români prin intermediul unei videoconferințe.

The Tower –  Turnul din trilogia Sancti ( I carte – Sanctus, a II-a carte – Cheia, a III-a carte – Turnul ) este ultima carte din seria Sancti, scrisă de Simon Toyne.

10296784_766804903360015_6706809116661761012_n (1)

Sumar:
Un atac cibernetic dezactivează Telescopul Hubble al NASA pe când se avantă mai adânc în spațiu decât oricând înainte.Virusul lasă acest mesaj: Omenirea nu trebuie să caute mai departe. Amenințare sau un avertisment?
Agentul FBI Joe Shepherd este calificat pentru anchetă, una care ar putea avea repercusiuni la nivel mondial. Shepherd, deși, are o misiune secretă a lui, unul din șefii lui la sediul FBI nu știe nimic despre aceasta. În orașul istoric turc denumit Ruina, o boală mortală erupe în Cetatea antică și se extinde dincolo de zidurile ei.

Gabriel Mann poate deține leacul, dar poate opri un om muribund o epidemie? Fără el, fosta jurnalista Liv Adamsen este vulnerabilă, înconjurată de străini, în oaza din deșert care este noua ei casă. Liv, cu toate acestea, are probleme mult mai mari … Ea știe vine ceva. Ceva ce nu poate fi oprit. Ceva care va schimba totul. Oare va fi un nou început sau Sfârșitul Zilelor ?!

Acesta este rezumatul  autorului pe pagina oficială (Simon Toyne).

Aici este un interviu cu Simon Toyne ! 

(Visited 201 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !