De ce să apelezi la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro?

Ce faci atunci când ești singură și iubitul este plecat în delegație?

Te apucă hărnicia.

Ai doar câteva zile la dispoziție și parcă ai vrea să schimbi totul în jur. Ai timp doar pentru tencuieli decorative și amenajări interioare în hol și în dormitor. Nu vrei să apelezi la prieteni, pentru că fiecare va veni cu propuneri de genul:

  •  –  Știu eu un magazin de unde poți cumpăra. Dar, e destul de scump. 

sau

  • Lasă, ce te-a apucat acum? Ai nevoie de o mașină de transport pentru toate materialele și eu nu am timp să te ajut.

sau

  • Te ajută vecinul Mihai, dar trebuie să îi dai și lui niște bani în plus. 

Te gândești, te sfătuiești în oglindă tu cu tine, te machiezi frumos ca și când ai merge la un magazin și…intri pe internet. Ți-ai notat în urmă cu câteva luni, adresa unui site de care nu ai auzit până atunci. Se numește: Vindem-Ieftin.ro.  Ai verificat și au depozit în orașul tău.

Intri pe site și afli că acest depozit virtual revoluționează comerțul cu materiale de constructii prin scurtarea lanțului de la producător la client. Descoperi că sunt reduse costurile cu până la 10-15%.

Te documentezi mai bine și te bucură faptul că au un scop foarte clar: să reducă la jumătate numărul camioanelor de pe șosele care transportă materiale de construcții. Au un impact pozitiv pentru mediul înconjurător și te gândești că în viitor vor oferi copiilor o lume mai puțin poluată.

Mai ai nevoie de puțin, pentru a te convinge că ești exact la locul potrivit ! Citești despre avantaje.

Consultantul este cel care se ocupă de toate detaliile de negociere și detaliile de livrare, clientul fiind eliberat de acest stres.

Au scris fără STRES ? Acestea erau cuvintele care te-au făcut să rămâi pe site-ul lor.

Ai căutat produsele de care aveai nevoie: Tencuiala decorativa de interior ArteLasur Color și fototapetul LA TOUR EIFFEL pentru dormitor. 

Ai apăsat pe butonul DISCUTĂ CU UN CONSULTANT. Din cei 28 de consultați dedicați ai ales un consultant care se ocupă de amenajări exterioare și interioare. Ai decis să vorbești cu doamna  Stela Stan, pentru că ți-a inspirat încredere și… doar o femeie te poate sfătui cel mai bine, atunci când  iei o decizie atât de rapidă și nu ai timp mult la dispoziție.

Ai primit consultanță în câteva minute, discuția a fost constructivă, relaxată și ai comandat, nu înainte însă de a avea ocazia de a negocia prețurile, deoarece aici este singurul loc unde îți poti negocia prețurile în funcție de cantitate și zona de livrare.

Materialele au ajuns în timp foarte scurt la „ușa” ta. Ai sunat-o pe prietena ta, Anca pentru a te ajuta să lipești fototapetul și să mai stea cu tine la o cafea, până aplicați în hol, pe perete, tencuiala decorativă de interior ArteLasur Color. Când stai la povești, totul merge mult mai repede. Plus că îi poți recomanda acest site pentru a-și decora cabinetul de cosmetică din centru.

Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică, Depozitul Virtual vine cu beneficii reale pentru oricine are nevoie de materiale de construcții.

Gata. Totul arată impecabil, nou, îndrăzneț și romantic. Acum îți aștepți iubitul acasă cu și mai mult drag!

Timpul trece trepede. Se aude cheia în ușă.

PAM PAM. Deschide ușa și observă cum este holul decorat. Te miri, pentru că a observat mult mai repede decât atunci când ți-ai vopsit tu, părul !

Îi prezinți, foarte sigură pe tine, ArteLasur Color și proprietățile avute:

  •   diluabilă cu apă, ecologică și cu miros redus
  •   conformă cu criteriile AgBB
  •   prelucrare sigură
  •   se pretează la reparații ulterioare
  •   rezistentă la dezinfectanți pe bază de apă

Baza materialului: Dispersie acrilică.

Iubitul tău este încântat și intră în dormitor. Muzica, lumânările și foto tapetul La Tour Eiffel îi amintesc de prima voastră călătorie în Franța. Se simte minunat, iar tu, ești mândră de tine. Îi spui că nu ai avut nevoie decât de puțin ajutor, deoarece înaintea montajului a fost indicată amorsarea pereților cu amorsă acrilică pentru o lipire uniformă și de lungă durată.

A crezut că te-a ajutat vreun prieten, însă s-a liniștit imediat când i-ai povestit despre Anca, cafea și brioșe. A înțeles că nu a fost nici o prezență masculină, în lipsa lui.

Dar în sufletul lui, mai exista un sâmbure de neîncredere. Oare la cine ai apelat să cumperi toate acestea? Cu cine te-ai consultat?

Aaaaa…stai să-ți spun și ție, dragul meu. Și i-ai derulat întregul tău film, de când a plecat el în delegație.

A răsuflat ușurat când a aflat despre cât de unite și de profesioniste sunt femeile!

A pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Liviu, prietenul lui, povestindu-i ce isprăvi ai făcut în lipsa lui.

Ai intrat sub duș, dar ai reușit să mai auzi întrebarea lui:

De ce ai cumpăra mai scump, mai complicat, mai stresat de la magazinele locale când poți să comanzi simplu și la preț optim de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual?!

Urmează acești pași ori de câte ori vrei să aduci un suflu nou în viața ta, nu doar atunci când iubitul tău pleacă în delegație !

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

(Visited 84 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment