Timp pentru mine și SpringFarma!

Sunt mereu în mișcare. Cu mască și fără mască. Mă uit în jur. Aleargă de colo colo, cu ochii în pământ, cu zâmbetul șters, cu hainele cenușii. Nu se regăsesc în nicio poveste. Nu se mai simt femei, atâtea griji sunt pe umerii lor.

Ziua de 8 Martie este ziua în care toate femeile sunt sărbătorite, indiferent în ce colț al lumii locuiesc. Primesc flori, ciocolată, poșete, dar foarte rar primesc în dar secunde, minute sau ore…de liniște. Au nevoie de timp pentru frumusețea interioară și pentru cea exterioară, nu doar în această zi.  Un sondaj ne arată că femeile, chiar și în 8 Martie, se fardează în câteva secunde,  aleargă la petrecere, apoi ajung acasă, sar peste demachiere și se așează în pat. Ziua lor de sărbătoare se sfârșeste prea repede. Uită din nou de ele, deși își doresc să privească în oglindă fără teamă, să nu își arate vârsta și să aibă timp. Timp pentru ele…și a doua zi.

În această poveste, uneori mă regăsesc și eu. Cu siguranță, te regăsești și tu.

Anul acesta am primit în dar câteva ore. Îți voi scrie despre experiența mea și sper să te inspire!

Pentru că razele soarelui împrăștie mai multă lumină în bucătărie, am decis să o transform într-un salon de…primăvară. Am petrecut în oglindă patru ore, m-am răsfățat și m-am bucurat de ceea ce descopeream în fiecare minut.

Mi-am pregătit un ceai care să îmi aducă o stare bună de dispoziție, m-am demachiat și am aplicat masca de față Candy Shop Ice Cream cu căpșuni găsită la SpringFarma – farmacia online. Yamii! Chiar este o minune să aplici acest mousse delicios de fructe de pădure îmbinat cu gelato Italian pentru o aromă refreshing de căpșuni!

Merită să încercați, indiferent de zi, nu doar de 8 Martie, deoarece masca conține proprietăți puternice de hidratare și catifelare astfel încât să calmeze pielea în timp ce o protejează.

Am stat câteva minute, am curățat ușor masca de pe față și m-am privit în oglindă. Totuși mai lipsea ceva. Acel ceva care te face să te simți bine în pielea ta, să simți că poți transmite celor din jur, bucuria din interior, doar printr-un simplu zâmbet. Aveam nevoie de un boost de prospețime pentru pielea mea.

Și acel ceva magic, cu efect imediat care mi-a adus primăvara în suflet și zâmbetul pe buze se numește La Cabine.

Știați că…

tenul are nevoie de atenție zi de zi, iar fiolele concentrate cu diferite substanțe și minerale ajută la hidratarea corectă și sănătatea tenului? Am aflat că cele mai folosite fiole sunt cele cu botox, acid hialuronic, retinol, colagen și vitamina C.

Mi-am propus să încerc toată gama La Cabine, dar pentru această zi specială am ales cele două fiole: fiola BOTOX LIKE  și fiola LIFTING V-SHAPE de la SpringFarma.

Aplicând conținutul fiolei Botox Like, am văzut rezultatele imediat. Pielea feței a devenit mai netedă și întinerită. Mi-a revenit încrederea.

A urmat apoi machiajul și am fost pregătită pentru întâlnirea cu fetele.

Seara, chiar dacă am fost puțin obosită, mi-am făcut timp să mă demachiez și să aplic conținutul fiolei LIFTING V-SHAPE. Mă simțeam altă femeie ! Visele frumoase abia acum începeau.

Această fiolă a avut efect de fermitate și de lifting, contribuind la tonifierea pielii și ajutând la remodelarea ovalului feței. Am citit că aceasta conține L-Carnosine, o peptidă cu efect antiaging, care stimulează producția de elastină și colagen.

M-am uitat în oglindă, apoi în buletin și am râs cu poftă. Dacă nu descopeream SpringFarma și produsele La Cabine, m-aș fi simțit cu 10 ani mai în vârstă! Dar acum, vârsta e doar o cifră, iar primăvara mi-a adus magia de care aveam nevoie. Sunt pregătită pentru vacanță și pentru zilele însorite în care să vizitez Napoli și orașul Pompei. Din cutia pentru cosmetice nu vor lipsi aceste fiole cu ingrediente concentrate și testate dermatologic, fabricate în Spania.

Vreți să lăsați în urmă hainele cenușii, zâmbetul șters și să priviți cu încredere oamenii din jurul vostru? Faceți-vă timp pentru voi, lăsați grijile deoparte și încercați aceste fiole în fiecare zi până la concediu! Redeveniți femei, nu doar în ziua de 8 Martie !

Vă provoc să folosiți calendarul meu:

Luni: La Cabine Vitamina C

Marți: La Cabine Botox Like

Miercuri: La Cabine Lifting V-Shape

Joi: La Cabine Colagen Boost

Vineri: La Cabine 5 X Pur Hyaluronic

Sâmbătă: La Cabine Pur Retinol

Duminică: La Cabine Revive Elixir

Nu este niciun secret, de aceea vă împărtășesc cum am ajuns să cunosc aceste produse. Având cont pe Instagram am urmărit ofertele farmaciei Spring. M-am bucurat să văd pe site-ul lor că dețin Marca de Încredere pentru magazinul online, o marcă importantă, mai ales atunci când ești obișnuit să comanzi totul online. Au o gamă variată a celor mai căutate și recunoscute produse, la prețuri foarte mici.

Datorită succesului din online și pentru a deservi mai bine cererile clienților, s-au deschis și farmacii fizice în București (în zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului, Drumul Taberei, Alexandriei, Ghencea, Bulevardul Lacul Tei 31-33, Bulevardul Lacul Tei 75), însă eu, fiind din provincie rămân fidelă online-ului. Dacă vreau transport gratuit, urmăresc pe site ce oferte sunt și strecor în coș produsele preferate.

Din câteva click-uri și în termen de 48 de ore te poți bucura și tu de primăvară, așa cum mă bucur eu.

Mult succes !

Fotografia fiolei LIFTING V-SHAPE a fost preluată de pe https://www.springfarma.com/.

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

 

(Visited 61 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment