Învață cu Sofia la SOPHI SCHOOL alături de un partener stabil Claret Credit!

În căutarea unui parteneriat stabil, m-am decis să vă împărtășesc acest articol.

De la începutul anului lucrez la un proiect nou: SOPHI SCHOOL – o scoală în cadrul căreia copiii să participe la cursuri de public speaking, educație financiară și antreprenoriat.  De curând, am primit o felicitare cu următorul mesaj: Distanța dintre vise și realitate se numește acțiune. Am considerat că este un semn, așa că pasul următor a fost să caut cât mai multe informații despre un credit antreprenor. 

Parcă am fost atrasă ca un magnet de mesajul: Te afli la un credit distanță de dorințele tale! Am accesat site-ul Claret Credit și am rămas acolo multă vreme, citind.  La ei, spre deosebire de alte IFN-uri, am găsit credite pentru proiecte imobiliare ,  credite pentru dezvoltatorii imobiliari, credite proiecte rezidențiale, dar si credite rapide, plus produsul de finanțare pentru antreprenori.

Pentru că pe internet găsești multe opțiuni de împrumut, am analizat mai multe alternative și am descoperit că Claret Credit vine în ajutorul antreprenorilor cu oferte concrete, transparente și avantajoase. De la început trebuie să știi că ai nevoie de un plan de investiții pentru ca Claret Credit să îți prezintă cea mai bună variantă pentru dezvoltarea afacerii tale.

În 3 pași ești învățat cum să obții un credit antreprenor cu garanție imobiliară pentru această afacere.

1.  Alege tipul de credit

Creditul se adresează antreprenorilor, și poți obține finanțarea dacă ai o garanție imobiliară.

2. Aprobare rapidă

Claret Credit îți analizează proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp.

3. Primești finanțarea

Îți este virată suma necesară în cont și poți da start planurilor tale de afaceri în cel mai scurt timp.

Sunt sigură că SOPHI SCHOOL va funcționa în viitor, deoarece Succesul afacerii îl reprezintă un PARTENER care face lucrurile posibile.

Mulți prieteni m-au întrebat de ce să ia un credit antreprenor de la Claret? Le spun aceleași motive care mă determină și pe mine să aplic:

1. Condiții avantajoase

Se acordă în baza veniturilor viitoare, rezultate din proiectul de investiții al companiei tale.

2. Finanțare până la 10 ani

Se oferă o perioadă de rambursare de până la maximum 10 ani de zile pentru garanții imobiliare.

3. Orice tip de business

Creditul se adresează celor care doresc să inițieze sau să dezvolte o afacere, prin investiții de orice fel.

CLARET EURO CREDIT IFN S.A. a fost înființată în anul 2013 și este autorizată de către Banca Națională a României, fiind înscrisă în Registrul Special al BNR sub numărul 41-110082/16.02.2018. Compania face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest și are ca obiect principal de activitate acordarea de credite persoanelor fizice și persoanelor juridice.

Dacă exista pe piață în anul 2008 când am luat credit ipotecar imobiliar de la o bancă, pentru apartament, acum aș fi mult mai fericită. Nu eram nevoită să fac un împrumut pentru 25 de ani în franci elvețieni și să mă confrunt cu rate care au crescut de la an la an. Mă gândesc tot mai serios să fac o refinanțare. Voi fi mult mai liniștită și atunci mă voi concentra doar pe proiectul SOPHI SCHOOL.

Am descoperit următoarele avantaje Claret Credit:

  • Avans minim de doar 15%
  • Finanțare până la 15 ani
  • Rate fixe lunare în lei
  • Consultanță financiară gratuită

Opțiunea refinanțării este disponibilă pentru acest tip de credit în funcție de durata și suma rămasă de restituit.  În cazul refinanțării se aplică termenii, condițiile și lista documentelor necesare pentru acest tip de credit.

Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică poți testa soluțiile de creditare aduse de CLARET EURO CREDIT și să te convingi că își doresc să îți fie parteneri de încredere pentru ca tu să reușești în tot ceea ce îți propui. Atunci resursele financiare să nu vor mai reprezenta un obstacol.

Testând, poți acumula multe informații. Sper că în viitor să spui și tu Învață cu Sofia la SOPHI SCHOOL – cursuri de public speaking, educație financiară și antreprenoriat! 

ACȚIUNE înseamnă să deții această cheie și să-ți urmezi visul !

Acest material a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022.

 

(Visited 63 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment