Citește, învață, alege HostPrior!

Prietena mea are un magazin de produse cosmetice.  Vrea să-și construiască un site web, însă caută și servicii de hosting. Este mereu în criză de timp, nu are răbdare să caute și nici cu cine să se consulte în acest domeniu.

Fără să stau pe gânduri, i-am recomandat HostPrior, deoarece oferă soluții profesionale de

găzduire web

și asistență pentru site-uri de prezentare si afaceri online. Am aflat de HostPrior datorită Concursului Spring SuperBlog 2023.

Scopul lor este să facă posibilă o prezență web de succes pentru oricine prin soluții scalabile și asistență specializată. Performanţã, securitate și flexibilitate sunt cuvintele care descriu serviciile HostPrior. Am citit, m-am documentat, m-am familiarizat cu aspectele tehnice și i-am spus:

Este ceea ce ai nevoie !

Experții îți pot construi un site web elegant și profesional pentru magazinul tău și tot ei te vor ajuta cu găzduirea acestuia. Nu va dura mult, deoarece oferă un serviciu rapid, sigur și disponibil în permanență online:

 • timpi de încărcare lideri pe piață
 • 99,9% uptime garantat
 • asistență dedicată 24/7

Consider că este extrem de important să ai asistență dedicată 24/7. Dacă site-ul tău nu funcționează, pierzi ocazia de a intra în contact cu un client (sau potențial client). De aceea, HostPrior oferă o garanție de 99,9% pentru timpul de funcționare a serviciilor. Și dacă nu vor reuși, vei fi eligibil pentru o reducere la achiziția lunară de găzduire partajată în această perioadă. Echipa de securitate a serviciilor de găzduire web, pe lângă softurile dedicate lucrează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a monitoriza, preveni și bloca orice activitate suspectă și bineînțeles pentru devierea atacurilor DDoS.

Atunci când spui, HostPrior știi deja că acesta este locul în care oamenii vin să-și numească ideea, să creeze un brand convingător și un site web elegant. Îți oferă găzduire profesională, iar TU, poți să fii beneficiara acestor servicii. 

Alege găzduire WordPress.

Oricine are un site web are nevoie de găzduire pentru a-și pune site-ul online. Găzduirea web în rețea este o opțiune ieftină pentru noii utilizatori, care este accesibilă și poate fi utilizată cu WordPress. Orice website găzduit prin HostPrior are automat WordPress instalat și gata de utilizare. Găzduirea web in rețea WordPress este complet integrată cu toate caracteristicile WordPress pentru a include actualizări și instalări automate ale WordPress.

Îți recomand să studiezi această ofertă

GĂZDUIRE WORDPRESS – PACHET PREMIUM*

Performanță Dublă (Procesor, Memorie RAM, Disc SSD NVMe)**

CARACTERISTICI

 •   Spațiu de stocare: 160GB SSD NVMe320GB SSD NVMe**
 •   Procesor: 4 CPU, 14.8 GHz8 CPU, 29.6 GHz**
 •   Memorie: 4 GB RAM8 GB RAM**
 •   cPanel, Litespeed
WordPress – Pachet PREMIUM*, 
iar dacă nu o înțelegi, le pot scrie chiar eu  la suport@hostprior.com sau putem să discutăm pe chat chiar acum. Stau lângă tine. 
Înainte de a-i aborda îți mai spun că HostPrior oferă:
 • Servere ultra-rapide

Aplicațiile tale sunt găzduite pe echipamente de ultimă generație și optimizate corespunzător.

 • Suport non-stop (24×7)

La orice oră din zi sau din noapte HostPrior îți stă la dispoziție pentru a-ți soluționa necesitățile.

 • Backup extern zilnic

Asigurăm backup extern zilnic, săptamânal şi anual pentru cazul pierderii sau modificării accidentale a datelor.

 • Transfer gratuit

Pentru migrarea site-ului este necesar doar să le trimiți datele de autentificare de la fostul furnizor.

Îmi place foarte mult faptul că pe site-ul lor găsești articole din care poți învăța.
Iată câteva titluri interesante:
 • 20 de greșeli SEO tipice de evitat
 • Optimizați eficiența hostingului cu HostPrior
 • RECOMANDARE ! Formula de succes: Rețeta pentru un eCommerce profitabil
 • Cum să reduceți timpul de răspuns al serverului pe WordPress
 • Valoarea CTR-ului în SEO: Determinarea succesului dvs.

De ce voi ține cont?

Cum să intensificați creșterea CTR: Sfaturi practice

Există mai multe strategii pe care le puteți implementa pentru a crește CTR-ul paginilor dvs. web în rezultatele căutărilor.

Unele dintre cele mai eficiente sunt:

Optimizați-vă titlurile: Titlurile trebuie să fie precise, descriptive și atractive, astfel încât utilizatorii să dea clic pe ele.
Aveți grijă de descrierile dumneavoastră: Descrierile ar trebui să fie clare, concise și cu un apel la acțiune pentru a-i face pe utilizatori să fie interesați de conținut.
Folosiți Rich Snippets: Rich Snippets sunt fragmente de informații suplimentare care apar în rezultatele căutării și pot crește relevanța și vizibilitatea paginii dvs.
Asigurați-vă că site-ul dvs. este compatibil cu dispozitivele mobile: Un site web compatibil cu dispozitivele mobile poate crește semnificativ CTR în rezultatele căutărilor pe mobil.
Utilizați cuvinte-cheie relevante: Cuvintele cheie potrivite pot ajuta pagina dvs. să apară în rezultatele de căutare corecte și pot crește relevanța conținutului dvs.

Surse de informare recomandate:

Pentru că prietena mea are acum magazin online și este foarte mulțumită de aceste servicii, voi studia toate ofertele pentru a migra la HostPrior. 🙂

Pentru găzduirea HostPrior, voi avea nevoie de asistență în ceea ce privește migrarea.  Abia aștept să iau legătura cu echipa de experți!
Sursă foto: SuperBlog
Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2023.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !