3 echipe şi 3 proiecte realizate de tinerii medieseni

DE CE TREBUIE SĂ ŞTIM SĂ ELABORĂM UN PROIECT?
În ultimii ani a apărut o nouă modă, legitimă în contextul tranzitiei, moda proiectelor. Toată lumea elaborează proiecte în întreprinderi, în sate, în licee şi facultăti, în institutii centrale sau locale, acolo unde a ajuns comanda internă sau externă şi, mai ales, acolo unde au ajuns fondurile de finantare a unor activităti deja planificate. Multi încearcă să proiecteze, dar putini reuşesc să pună pe masa beneficiarului proiectul asteptat de acesta!
Cursul „Primul meu proiect de voluntariat”  reprezintă o resursă de informare şi documentare pentru toti cei care doresc să schimbe ceva. Un proiect de voluntariat bine organizat va face într-adevar o diferenţă şi vei putea implica in acelaşi timp prietenii, colegii, ba chiar şi vecinii. 
În urma acestui curs s-au format 3 echipe şi au fost scrise 3 schiţe de proiecte:
1. „Zâna Cărţii: Miradoniz”
2. „Adolescentul Reporter”
3. „Ridica-ma!” Spune HÂRTIA.
(Visited 146 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !