3 echipe şi 3 proiecte realizate de tinerii medieseni

DE CE TREBUIE SĂ ŞTIM SĂ ELABORĂM UN PROIECT?

Anul acesta se poartă VOLUNTARIATUL! Şi în special, se poartă proiectele scrise de către tineri voluntari pentru alţi voluntari Toată lumea face voluntariat cu sau fără contract, în ONG-uri sau Centre de Voluntariat, în muzee, în cămine culturale şi în CIP-uri. Acum suntem Voluntari cu tricou, diplomă şi brăţară. Anul trecut, înainte de a se da startul “Anului internaţional al Voluntariatului” am pregătit primele grupe de elevi, care pot elabora un Proiect împreună cu un coordonator profesor.
Cursul “Primul meu proiect de voluntariat”  reprezintă anul acesta, o resursă de informare şi documentare pentru toti cei care doresc să schimbe ceva. Un proiect de voluntariat bine organizat va face într-adevar o diferenţă între tine şi prietenii tăi.
În urma acestui curs s-au format 3 echipe şi au fost scrise 3 schiţe de proiecte:
1. “Zâna Cărţii: Miradoniz”
2. “Adolescentul Reporter”


3. “Ridica-ma!” Spune… HÂRTIA.


.


(Visited 178 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !