Cutiile cu mesaje au ajuns la medieşeni: 26 de persoane au stins ŢIGARAVineri, 10 iunie 2011 nu am reuşit să oferim fumătorilor, cutiile pregătite cu mesaje antifumat, din cauza vremii. Aşa că astăzi, 14 iunie 2011, prima echipă formată din doamna Judit Zsold, împreună cu voluntarele Roxana Damaris Borcan şi Georgiana Opreanu a convins un număr de 26 de persoane să stingă ţigara şi un număr de 20 de tineri să nu îşi aprindă ţigara, cu toate că aveau pachetul cu ţigări în mână.
Cutii speciale au fost oferite de către elevii implicaţi în proiect şi colegilor din liceu, aceştia aflând despre efectele nicotinei asupra organismului şi despre faptul că anul acesta nu este cool să fumezi.
100 de cutii cu mesaje atât pentru părinţi, tineri şi bunici aşteaptă să ajungă la medieşeni şi să-i sensibilizeze. Acţiunea va continua miercuri, 15 iunie şi joi, 16 iunie 2011.
(Visited 208 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !