Premiul pentru parteneriat oferit de Centrul de Voluntariat Medias
Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” a primit astazi, 5 decembrie, Premiul pentru Parteneriat, in cadrul Galei Voluntarilor 2011, organizata de Centrul de Voluntariat Medias, la Sala Traube.

Cu prilejul Zilei Internationale a Voluntarilor, cei mai tineri voluntari din cadrul Centrului de Voluntariat Medias, coordonat de doamna Lucia Suciu, au sustinut un minispectacol din care nu au lipsit muzica populara, dansurile si ”micul Elvis de pe Tarnava Mare”. Au fost oferite Diplome atat voluntarilor, cat si partenerilor Centrului.

Asociatia ”Mediasul pentru Cultura” s-a implicat alaturi de Centrul de Voluntariat in actiuni cum sunt cele din Saptamana Voluntariatului, Let’s do it Romania, campanii umanitare si a fost prezentata in Ghidul Voluntarului.

(Visited 185 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !