Jurnal de voluntar – ”MeCeFFaci…azi?” ziua 1

Am fost pe platoul de filmare al emisiunii ”Bună dimineaţa, Transilvania” cu Irina şi Dodo, transmisă în direct de la Sala Traube, de la ora 7.00 la 9.00.  Spontani, veseli şi plini de viaţă de …dimineaţă, aşa sunt  Irina şi Dodo, iar noi voluntarii am făcut tot posibilul să fim plini de viaţă până la ora 23.00. Prima zi de festival a început, fără ploaie, cu emoţii mari, invitaţi speciali, filme de excepţie, muzică de fanfară şi multe interviuri cu organizatorii. La emisiune au  participat primarul Teodor Neamţu, domnul Radu Gabrea şi doamna Irina Nistor. Pe scena festivalului de film a fost invitat scenaristul filmului ”Mahler şi Freud”, domnul Felix Adlon. [slideshow]

Mapele de festival au fost pregătite şi aşteaptă invitaţii la Sala Traube, iar Centrul de presă cu computere şi internet este la sediul Bibliotecii Municipale ”St. L. Roth” , la CIP – Biblionet.

O zi plină pentru voluntarii care au promovat festivalul în oraş. Peste 1000 de spectatori au fost în cele patru locaţii în prima zi: Piaţa Primăriei, Sala Traube, Cinematograful Mediensis, Sinagogă.

Un mic gând: medieşenii nu sunt încă pregătiţi pentru vizionarea unor filme de valoare. Poate până la final, vor învăţa că un film se vizionează în linişte, se vor obişnui că nu trebuie să vină cu dozele de bere în piaţă, că sâmburii de bostan se savurează acasă cu familia şi …multe altele. Cei care vor să vizioneze filmul trebuie să ocupe primele rânduri, pentru a avea un pic de linişte. Ecranul montat este vizibil de la BCR, iar sonorizarea e foarte bună.

O remarcă: După festival, înafară de sâmburi pe jos, nu erau hârtii. Echipa de la Serviciul de ecologizare şi-a făcut datoria. Voluntarii au mai ridicat programele de festival, dar nu au fost multe. Aşa că …toate bune. Prima zi a trecut.

(Visited 139 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !