Jurnal de voluntar – ”MeCeFFaci…azi?” încă 3 zile

Ca voluntar la MECEFF, prima ediție e cam greu să ai timp de Facebook, blog sau e-mail. În intervalul de timp 9.00 – 22.00, mă împart între  Centrul de Presă de la CIP – Biblionet, Sala Traube, Sinagogă și Piața Primăriei. Cine ne spunea că vedem multe filme se înșela. Suntem în a patra zi de festival și am vizionat doar 3 filme: „Mahler și Freud”, „ Trandafirașul” și „Biblioteque Pascal” din cele aproape 40 care au rulat până acum în cele 4 locații.

Îmi doresc să le vizionați, de aceea vă amintesc că mai sunt încă 3 zile de MECEFF. Sper ca publicul medieșean să și facă timp pentru a viziona toate filmele de excepție.

Astăzi, joi, 8 septembrie, de la ora 18.00 rulează la Sala Traube filmul „Biblioteque Pascal” cu Oana Pelea și Florin Piersic jr. Tratează povestea călătoriei, a iubirii și a vieții pe care a dus-o în Europa de Vest, personajul principal, Mona Paparu. Completez spunând că acest film este drama femeii care își dă în îngrijire fetița mătușii sale, pentru a pleca în străinătate și a face rost de bani. Din păcate este vândută de tatăl ei, ajunge într-un bordel, iar ceea ce se întâmplă cu ea este cutremurător. Îmi amintesc de seminariile la care participam acum mulți ani, pe tema traficului de persoane și citeam despre  fetele  tinere, care erau vândute pentru prostituției. Vă recomand…să nu mergeți cu copiii la un astfel de film !

[slideshow]
(Visited 191 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !