Săptămâna Europeană a Tineretului la Mediaş

Asociaţia ,,Mediaşul pentru Cultură” şi-a înscris programul în acest an, pentru prima dată, la Săptămâna Europeană a Tineretului (SET). Acest eveniment vine ca o continuare a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV) şi se va desfăşura la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaş.

În data de 27 mai 2013 vom organiza deschiderea Săptămânii Europene a Tineretului  prin promovarea Serviciului European de Voluntariat şi a cursurilor organizate în contextul TIA.
În data de 1 iunie se va organiza o expoziţie cu fotografii şi mesajele trasmise de către cei tinerii care au participat la PHOTOVOICE. Vom prezenta un film care să aibă un impact în comunitate şi să schimbe viaţa celor 50 de beneficiari ai centrului.

Evenimentul îl găsiţi postat şi la adresa: www.nonformalii.ro

Ce înseamnă Săptămâna Europeană a Tineretului?

,,Săptămâna dintre 27 mai şi 2 iunie 2013 poate fi una ca oricare alta. Asta… dacă nu te implici, dacă nu speri, dacă nu transmiti mai departe.
Ce îti propunem noi? Să fii activ! Să fii optimist! Să fii creativ! Să fii TU! Să te SETezi! De ce? Pentru că poate fi o ALTFEL de săptămână prin implicarea voastră.
Săptămâna Europeană a Tineretului. Adică… peste cinci sute de evenimente sunt aşteptate să se desfaşoare în ţările participante la programul Tineret în Acţiune şi în toată Europa. Evenimente organizate cu şi pentru tineri şi având un singur scop: să pună tot ce este legat de tineret în lumina reflectoarelor.
Săptămâna Europeană a Tineretului este un eveniment propus de Comisia Europeană ajuns la cea de a şasea ediţie. În România evenimentul este coordonat de către Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale. ”

Mai multe detalii găsiţi aici: http://www.tinact.ro/saptamana-europeana-a-tineretului

(Visited 948 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

1 comment

  • Asociatia noastra se va SETa pentru aceasta Saptamana Europeana de Voluntariat la Medias, pentru prima data, la Centrul de care avem grija. Mult Succes !

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !