Susține Campania Mingi în Școli !

Am citit pe blogul lui Chinezu’ cum putem susține Campania Mingi în Școli. Prietena mea cea mai bună, Anca a fost handbalistă și știu cât de important a fost acest sport pentru ea.

Pentru că mi-a plăcut ideea de a susține această Campanie, deși nu am jucat handbal niciodată,  mă grăbesc să vă redau în întregime tot materialul, pentru a-l promova cât mai repede !

Vizual-campanie-Mingi-in-scoli

,,Salut cu mare, mare entuziasm campania #MingiInScoli, lansată de Federația Română de Handbal, în parteneriat cu Henkel Beauty Care România. Motivul entuziasmului meu este unul foarte simplu, dar, de fapt, atât de complicat în contextul actual: campania va duce la accesul mai larg al copiilor către handbal și către creșterea probabilității ca unii dintre ei să devină handbaliștii cu care o să ne mândrim.

Dacă vi se pare cumva că nu este o motivație suficient de puternică, vă rog să vă gândiți un pic la cât de slab dotate sunt școlile românești, din punctul de vedere al oportunității de a practica un sport, în condiții normale, ca să le zic așa. Și mai gândiți-vă că

Iar, pentru cei din leatul meu, care la un moment dat ați făcut un sport de performanță ca juniori, aduceți-vă aminte de fiorul pe care îl aveați când intrați pe teren și când primeați și dădeați o pasă. Și gândiți-vă că, prin implicarea în această campanie, veți oferi unor copii fiorul acela de care ați avt voi parte. Pentru că, poate, fără implicarea voastră, acești copii nu ar avea parte de așa ceva…

Cum poți înscrie o școală în campania #MingiInScoli

Intri în secțiunea ”Înscrie o școală” de pe siteul campaniei, completează câmpurile de acolo, pune și o motivație pentru care vrei să înscrii școala, încarci o poză cu terenul de sport și gata, ai înscris școala pentru a primi cuvenitele mingi de handbal 🙂

Cum poți contribui la campania #MingiInScoli

Orice persoană care achiziționează până pe 7 august din magazinele din comerțul modern produse aparținând mărcilor Fa (cu excepţia săpunului solid), Schauma, essence Ultime, Gliss, și Taft, va contribui la dotarea școlilor din România cu mingi de handbal. Pentru că 50 de bani din fiecare produs pe care îl cumpărați o să se ducă înspre dotarea școlilor cu mingi.

Am rugămintea să transmiteți mai departe mesajul acestei campanii, ca să audă cât mai multe școli despre această oportunitate și pentru ca mingile să ajungă la cât mai mulți copii. Și, poate, în viitor, când unii dintre acești copii o să ajungă mari jucători de handbal, o să își amintească despre momentul acela când a pus mâna pentru prima dată pe o minge de handbal. Moment pe care voi, prin implicarea voastră, l-ați putea oferi 🙂 ”

Mulțumesc frumos, Cristian China Birta !

 

(Visited 154 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment