Al patrulea jurat : Votează Alexandru Bucur – din nou un medieșean la X FACTOR România

Alexandru Bucur este al doilea medieșean înalt (primul fiind chiar Tudor Turcu, care a câștigat X Factor), din Mediaș care participă la concursul X FACTOR România.

12247040_693322350803196_4204564575398959822_n

În vârstă de 20 de ani, Alexandru este student la Informatică și a renunțat între timp de baschet pentru muzică și școală.

Piesa lui Tom Jones – I who have nothing l-a transformat într-un adevărat cuceritor. Timbrul grav și statura l-au ajutat să facă ochii fetelor să sclipească, iar pe jurați să zâmbească.

„E foarte multă muzică în vocea ta!”, i-a mărturisit Horia.

„Uite ce atitudine are cocoșul (de pe tricou). Atitudinea asta aș fi vrut să o văd și la tine. Așa că răspunsul meu este…DA!”, l-a ținut Ștefan în tensiune.

A primit din partea juraților trei de DA și speră să fie în echipa lui Horia Brenciu.

Eu l-am votat, fiind al patrulea jurat. Pentru a-l vota pe Alexandru mai ai doar câteva zile. Votul durează 7 zile. Cel care adună cele mai multe voturi ajunge direct în prima gală live și se salvează de Bootcamp. Aplicatia e DISPONIBILĂ AICI, dacă ai sistem de operare iOS și AICI, dacă ai Android și poate fi descărcată gratuit.

Aplicația oferă conținut extra despre show, de la știri, video și fotografii, poate fi utilizată pentru a trimite mesaje concurenților și juraților sau pentru a distribui pe Facebook articole și fotografii cu concurenții preferați.

Sursă: http://xfactor.a1.ro/

(Visited 296 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment