Bagheta magică transformă totul în infinit

Anul 2013 vine cu o baghetă magică şi-mi şopteşte 3 cuvinte! Şşşt! 
Nu pot rezista tentaţiei şi atunci aleg cele mai frumoase proiecte personale, pe care le aşez lângă cele 3 cărţi citite în primele zile ale anului. 
Deschid cutia şi scriu pe cele 3 cartoane: 
Albastru: Educaţie 
Galben: Cultură
Verde:Social  
Iau primul 3 cu proiecte, al doilea 3 cu locaţii, iar în mijloc pun cu grijă, cărţile. În mână, învârt bagheta magică, rostesc cele trei cuvinte şi… totul se transformă în infinit, cifrele se unesc şi magia se produce: 
Voi fi aproape de Africa, pentru că voi dărui tuturor prietenilor, cartea Corinnei Hoffmann. Încet încet voi ajuta şi eu, alături de Asociaţia Masai Albă, copiii din Barsaloi să beneficieze de o şcoală. Voi trimite cărţi de colorat, culori şi jucării, pentru că am fost impresionată, emoţionată şi ştiu că au nevoie de ele, pentru a învăţa. 
Voi fi mai aproape de o Librărie a iubirii, pentru că voi realiza în cel mai scurt timp, un astfel de loc. 
Voi fi mai aproape de autoarea Cecelia Ahren pentru că am învăţat cum pot fi în două locuri în acelaşi timp, trebuie să înveţi să trăieşti pe o Stradă a Ficţiunii.
Jocul culorilor continuă:
Roz Educaţie
Roşu: Social
Violet: Cultură
Combinaţii de gânduri şi vise cu ochii deschişi se învârt într-un triunghi magic, dar nu dispar. 

Anul 2013 un an sub semnul Şarpelui care îţi formează infinitul !

Femeia la 40 de ani poartă semnul infinitului în acest an: la gât, la mâna stângă şi…

(Visited 254 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !