,,The best of me” este ultima carte tradusă de Nicholas Sparks

Primăvară aceasta am primit ,,Cel mai de preț cadou” din partea lui Nicholas Sparks. :)

În luna aprilie 2014, Editura Rao mi-a făcut o mare bucurie și a lansat pe piață, traducerea cărții ,,The best of me”  ( ,,Cel mai de preț cadou”), scrisă de Nicholas Sparks. Este o carte dedicată celor care au împlinit 40 de ani și încep să se confrunte cu întrebarea: Ce s-ar fi întâmplat dacă…? ”

Pe elefant.ro puteți citi primele 26 de pagini.

,,În primăvara lui 1984, liceenii Amanda Collier şi Dawson Cole s-au îndrăgostit. Cu toate că făceau parte din două lumi diferite, dragostea lor părea să sfideze toate regulile de viaţă din micul oraş Oriental, Carolina de Nord. Însă evenimentele neprevăzute urmau să dezbine acest cuplu tânăr, trimiţându-i pe fiecare în direcţii diametral opuse. Acum, după douăzeci şi cinci de ani, Amanda şi Dawson sunt chemaţi înapoi în Oriental ca să ia parte la inmormântarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioară, a adăpostit idila lor adolescentină. Pe măsură ce Amanda şi Dawson îndeplinesc instrucţiunile pe care Tuck le-a lăsat pentru ei, aceştia realizează că nimic din ceea ce ştiau – despre Tuck, despre ei înşişi şi despre visurile lor dragi – nu era aşa cum părea. ” (http://www.raobooks.com/)

Cartea a fost ecranizată, dar filmul îl vom viziona abia la finalul anului 2014. În rolurile principale vor juca actorii Michelle MonaghanJames Marsden.

thebestofme-680x1020        cel-mai-de-pret-cadou_1_produs

(Visited 1.853 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment