Competiţia europeană – Europa Stamp Design 2014

Institutul Cultural Român de la Viena vă invită să votaţi electronic prezenţa românească în cadrul competiţiei „Europa Stamp Design“ (Design European de Timbre), prin votarea timbrului Tulnicul până la data de 31 august 2014, prin accesarea următorului link: 

http://www.posteurop.org/europa2014

Competiţia „Europa Stamp Design“ este organizată de PostEurop, Asociaţia europeană a operatorilor poştali din sectorul public.

Tema concursului, care a fost lansat pe 9 mai, de Ziua Europei, este „Instrumente muzicale naţionale“.

Timbrul românesc înscris în competiţie este Tulniculvechi instrument muzical din Ţara Moţilor, parte din moştenirea culturală a poporului român. Timbrul face parte din emisiunea filatelică cu titlul „Instrumente muzicale naţionale“ realizată de Romfilatelia.

Întreaga emisiune filatelică poate fi văzută pe pagina de internet a societăţii www.romfilatelia.ro, la secţiunea „Emisiuni recente“.

Timbrul câştigător la nivel european în cadrul competiţiei „Europa Stamp Design“ va fi desemnat în urma votului publicului, care poate alege timbrul preferat până pe 31 august 2014, accesând

http://www.posteurop.org/europa2014

Vă mulţumim pentru susţinere!

Comunicat de presă din partea Institutului Cultural Român de la Viena.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !