Concurs: Câștigă o Cremă de corp emolientă, cu ulei de argan BIO Kräuter® de la Life Care !

Împreună cu Ana Maria Szabo, reprezentant Life Care și invitata mea în Emisiunea ,,Femeia …înainte și după 40 de ani’‘ de la Radio Ring organizăm astăzi un concurs.

Prin tragere la sorți veți câștiga o Cremă de corp emolientă, cu ulei de argan BIO Kräuter®, dacă veți răspunde la întrebarea:

Ce produse Life Care ați folosit până acum ?
4430
Scrieți  răspunsul pe blog, la această postare, până la ora 20.00 ! 
Beneficiile și efectele acestei creme:
Extractele speciale precum uleiul de argan și uleiul de măsline provenite din medii controlate biologic ajută la regenerarea pielii și accelerează procesul de cicatrizare și calmare a iritațiilor. Crema grasă pentru corp hidratează intens pielea uscată, descuamată și crăpată. Prin aplicarea zilnică, pielea devine netedă, suplă și elastică. Ajută pielea să își recapete suplețea naturală, conferind un aspect catifelat și sănătos. Uleiul prețios de argan previne îmbătrânirea precoce cauzată de agresiunile mediului exterior: frig, poluare, radiații ultraviolete. Este foarte bogat în vitamina E și în steroli care îi conferă excelente proprietăți antioxidante. Crema este ideală pentru pielea uscată și foarte uscată protejând intensiv împotriva factorilor dăunători din mediu.
  1. Calmează iritațiile
  2. Cicatrizează
  3. Previne îmbătrânirea prematură
  4. Proprietăți antioxidante
  5. Pielea devine netedă și elastică

(Visited 410 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

13 comments