Doctor pentru jucării…cu Suflet

A fost odată o fetiţă care îşi dorea să devină doctoriţă. Se plimba mereu cu trusa medicală şi consulta toate păpuşile din cartier. Reuşea să le facă bine, iar copiii mai mici, credeau în ea.
Când a mai crescut, îşi dorea să devină profesoară. Învăţa copiii să citească, iar cu cei de vârsta ei citea poveşti, fiecare având rolul lui. 
Îi plăcea să vadă jucăriile fericite şi de câte ori una era tristă, încerca să o repare: îi punea la loc mânuţa, lipind-o cu un plasture sau îi lega piciorul cu un pansament, să nu cadă. Animăluţele de pluş erau cusute şi aranjate în aşa fel încât să participe vesele la orice petrecere, unde erau invitate.
Fetiţa din poveste s-a transformat în timp şi a devenit un doctor pentru jucăriile…cu Suflet. 
Era o perioadă minunată a vieţii. 
Telefonul sună:
,,- Alo! Sunt o jucărie rănită. Ce medicament să iau?
– Un medicament care te va ajuta să ai şi tu, Suflet ! Numai aşa îţi va trece.”
Reţeta este simplă, dar tratamentul este greu de urmat. Ai grijă să fie exact o picătură ! 🙂
 – 100 grame sentimente
 – 100 grame de trăire intensă
 – 100 grame conştiintă
 – 3 petale de trandafir
 – 7 frunze de mentă
Se amestecă într-un pahar de şampanie şi se bea din această băutură, în fiecare noapte, la ora 24.00, câte o picătură. Atunci te vei vindeca de toate rănile şi vei trăi bucuria unei jucării…cu Suflet. 
Femeia la 40 de ani se joacă şi vindecă jucăriile fără suflet !
(Visited 194 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !