Mediaș Blog Awards – ediție specială pentru bloggerii medieșeni

În acest an, cea de-a VI-a editie a Medias Blog Awards va avea loc joi, 26 noiembrie a.c, ora 17:30, la Casa Gazelor Naturale și va fi o ediție specială. Spre deosebire de anii trecuți, nu va mai fi concurs pe categorii, ci se vor primi de la cititori nominalizări pentru bloggurile active.

Medias Blog Awards urmărește și dezvoltarea comunității virtuale medieșene și consolidarea parteneriatelor între bloguri. În 2009 am avut 41 de participanți, în 2010 – 44, în 2011 – 53, în 2012-49, iar în 2014 -21.

Datorită scăderii numărului de blogguri active la Mediaș, anul acesta ne-am gândit să organizăm și o conferință prin care să transmitem informații de baza pentru cei care se gândesc să-și deschidă un blog și anume:

  • – ce este un blog ?
  • – cum îți construiești un blog, de la A la Z ( platforma gratuită vs. domeniu propriu, blogspot vs. wordpress)
  • – cum să-ți faci un plan editorial și ce să scrii pe blog
  • – cum să monetizezi un blog ( marketing afiliat, advertoriale, linkuri, campanii)
  • – blogging și podcasting
  • – avantajele bloggingului

Nominalizări și premieri blogguri

Spre deosebire de anii trecuți, nu va mai exista un concurs pe categorii. Se vor primi de la cititori nominalizări pentru bloggurile active pe care le vor premia cu diplome și materiale promoționale, dându-le ocazia să se prezinte și în cadrul conferinței.

bannermba250px

Participarea la Medias Blog Awards & Conference 2015 este gratuita, cu sprijinul Casa Gazelor Naturale.

Mediaș Blog Awards & Conference 2015 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale si Vitamina Marketing.

Detalii ai aici.

 

(Visited 146 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !