Neale Donald Walsch vine în România

Neale Donald Walsch,  autorul ,,Conversațiilor cu Dumnezeu“ vine în București de Sf. Constantin și Elena, în data de 21 mai,  la Crystal Palace Ballroom, între 8,30 – 17,30.

Cărțile lui le-am citit în anul 2001, iar filmul l-am văzut abia anul trecut. M-au impresionat drama și necazurile care păreau ca nu mai se sfârșesc și nu se mai termină. Un incendiu care îi distruge toate bunurile, soția care îl părăsește când avea mai mare nevoie de ea, un accident de mașină îl lasă cu gâtul rupt. Filmul: ,,Conversații cu Dumnezeu“, vi-l recomand și îl puteti urmări subtitrat, aici, pe Dor de Naivitate.

Un eveniment precum este cel al lui Neale Donald Walsch, Succes și Stare de Bine, își are un loc de cinste aici, pe AISucces.ro!

Succes și stare de bine

Vrei să înveți și tu cum să obții succes, armonie, abundență și rezultate extraordinare cu ajutorul celor 25 de mesaje secrete ale lui Donald care oferă o cale simplă și usor de pus în practică?

Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este DA, atunci, autorul seriei de mare succes, “Conversatii cu Dumnezeu”  te invită să …

  • vii să îl vezi și să îi asculți sfaturile și învățămintele,
  • să îi pui întrebări și să-i asculți răspunsurile la întrebările puse,
  • îti dea un autograf personal pe una din cărțile lui,
  • la o sesiune foto sau chiar la 0 …cină VIP!!!

Neale Donald Walsch este un mesager spiritual modern ale cărui cuvinte continuă să influențeze profund lumea.

„Am aflat de cărțile Conversații cu Dumnezeu în 2005 și de atunci viața mea nu mai este la fel. Sufletul meu s-a bucurat atât de mult când l-a descoperit pe Neale Donald Walsch, încât și-a dorit să experimenteze și mai mult decât simpla înțelegere, a dorit să trăiască ceea ce tocmai își reamintise. L-am întâlnit prima oară pe Neale Donald Walsch în 2007, la Chișinău și a fost ca și cum cerurile s-au bucurat, împlinirea și încântarea pe care am trăit-o atunci m-au marcat profund și m-am oferit coordonator voluntar în Humanity’s Team. De atunci, viața mea este plină de savoare, de vitalitate, de pasiune și inspirație. Sufletul s-a liniștit, realitatea înconjurătoare s-a armonizat și trăiesc o experiență plină de încântare. N-aș putea să exprim recunoștința pe care o simt față de Neale Donald Walsch și Humanity’s Team pentru toată bogăția care se revarsă de atunci încoace în viața mea. Întotdeauna l-am căutat pe Dumnezeu, iar când am citit „Conversații cu Dumnezeu” am știut că l-am găsit.” Cătălina Sursilov, Coordonator pentru Romania al Humanity’s Team.

Surse: 

http://www.humanitysteam.ro/, www.aisucces.ro, successistaredebine.ro

(Visited 144 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !