Pasărea Phoenix şi parfumul de cafea

În curând…Pasărea Phoenix mă va surprinde. Se va mistui în flăcări şi va renaşte din propria ei cenuşă. Totul este pregătit. Căldura o învăluie încet şi se aude sunetul unei tobe: Bum ! Bum ! Sunetul este atât de tare, încât duc mâna la inimă. De acolo se aude…Lumina e tot mai puternică. În cameră s-a împrăştiat aroma de cafea, pentru momentul în care voi sta faţă în faţă cu noul Phoenix. Dintr-o dată, în liniştea nopţii, am auzit un zgomot puternic. M-am făcut mică de tot şi am privit cum lumânarea se stingea…Voi participa la acest ritual?
Am aprins repede lumina în cameră. Apa din vasul de aromaterapie cu simbolul Phoenix-ului se evaporase, uleiul cu cafea ardea singur…de aceea am avut parte de zgomotul puternic. Colierul era încă acolo şi aducea cu el amintirile. 
Anul 2013 a ajuns repede în viaţa mea şi îl consider un an al renaşterii şi al emoţiilor intense. Amplasând în sud-vestul camerei de zi, Pasărea Phoenix îmi conferă energie yang. Ştiai că o femeie care are ca număr reprezentativ un număr masculin va învăţa că trebuie să fie mai hotărâtă, mai fermă, mai perseverentă pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte? Numărul meu este 9.

Femeia la 40 de ani renaşte asemeni unei Păsări Phoenix, în lumină.

(Visited 202 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !