Select Page

Pasărea Phoenix şi parfumul de cafea

Pasărea Phoenix şi parfumul de cafea
În curând…Pasărea Phoenix mă va surprinde. Se va mistui în flăcări şi va renaşte din propria ei cenuşă. Totul este pregătit. Căldura o învăluie încet şi se aude sunetul unei tobe: Bum ! Bum ! Sunetul este atât de tare, încât duc mâna la inimă. De acolo se aude…Lumina e tot mai puternică. În cameră s-a împrăştiat aroma de cafea, pentru momentul în care voi sta faţă în faţă cu noul Phoenix. Dintr-o dată, în liniştea nopţii, am auzit un zgomot puternic. M-am făcut mică de tot şi am privit cum lumânarea se stingea…Voi participa la acest ritual?
Am aprins repede lumina în cameră. Apa din vasul de aromaterapie cu simbolul Phoenix-ului se evaporase, uleiul cu cafea ardea singur…de aceea am avut parte de zgomotul puternic. Colierul era încă acolo şi aducea cu el amintirile. 
Anul 2013 a ajuns repede în viaţa mea şi îl consider un an al renaşterii şi al emoţiilor intense. Amplasând în sud-vestul camerei de zi, Pasărea Phoenix îmi conferă energie yang. Ştiai că o femeie care are ca număr reprezentativ un număr masculin va învăţa că trebuie să fie mai hotărâtă, mai fermă, mai perseverentă pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte? Numărul meu este 9.

Femeia la 40 de ani renaşte asemeni unei Păsări Phoenix, în lumină.

(Visited 178 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Voyage ! Voyage !

Nicholas Sparks

Motivatie !

,, Nu mai avea nici o importanţă premiul întâi dacă nu puteai să studiezi deloc. Când cineva îţi ia stiloul realizezi cât de importantă este educaţia”. (Eu sunt Malala)

Zambeste ! :)

Loading...

Pinteresting