Recomandări de vineri…

Am restanţă, n-am vacanţă nici la Recomandările de vineri ! M-am decis să scriu despre cinci domni cu blog, din Grupul Bloggerilor din România.

În ordinea articolelor care mi-au atras atenţia, intră în ringul recomandărilor următorii: Horea Mihai Bădău, Victor Cătalin, Dan Buzdugan Claudiu, Tiberiu Lovin şi Răzvan Pop.

Horea Mihai Bădău, administrator şi iniţiator al Grupului Bloggerilor din România este prezent la datorie, chiar şi atunci când are febră. Multă sănătate Horea şi îţi mulţumesc că ai grijă de cei care îşi promovează blog-urile în acest spaţiu virtual din Reţeaua Facebook.

Articolul recomandat se referă la noul concept pentru reviste şi ziare online. Abia aştept să văd Revista Unica la fel de activă pe grupuri de discuţii, cum sunt Revistele Avantaje şi Viva ! Dacă vrem ca ziarele să dezvolte şi redacţii online va fi nevoie în primul rând de o şcoală de jurnalism cetăţenesc, ceea ce am şi început în anii trecuţi în instituţia unde lucrez. Un proiect pilot ar fi binevenit în lumea virtuală ! Felicitări pentru articol ! Dă-ne un semn când va fi implementat acest concept ! Pentru că voluntariatul este la modă, cu siguranţă vor exista mulţi tineri dornici de afirmare în spaţiul virtual. Cunosc cinci domnişoare care au nevoie de o practică în acest domeniu, pentru CV-ul necesar la examenul de intrare în facultate !

Tiberiu Lovin ne prezintă un blog de Reporter virtual. M-am oprit în Foişorul lui Ion Cristoiu şi am citit mai multe articole. Am găsit unul scris anul trecut despre presa care se însănătoşeşte. Un articol scris dintr-o suflare despre situaţia ziarelor din România. Am părăsit foişorul şi am găsit articolele semnate de Tiberiu Lovin. De mama noastră ŢARA, ne amintim mereu. Tiberiu scrie un material pentru ziua de 1 Decembrie, dar eu îl recomand în luna martie. De ce ? Pentru că se apropie 8 martie şi dacă nu scrie nimic pentru ”mama noastră a românilor”, să îl citiţi pe acesta. Cum încheie ? ”La mulți ani, mamă, la mulți ani, România!  PS: Mă rog ca frații mei să se facă bine și să-și amintească: pe mama nu poți s-o schimbi, ci poți s-o iubești și să-i faci doar bine, pentru că ne-a dat viață.” De ziua ta mămico, în dar îţi aduc ghiocei…nu uita Tiberiu !

Un sibian mă întâmpină cu un blog ” furios”. Hmmm! Ce să fac? Să îl citesc? Ceva mă atrage ca un magnet. Un mesaj ”Iert, dar nu uit !” Bine spus, Dan Claudiu Buzdugan ! Mi-a plăcut Transmisiunea Live: Bambuser ! Am găsit un îndemn să susţin Campania ”Scriu cu diactrice !” şi m-am bucurat ! Promit să susţin şi eu ! Îmi voi aranja în aceste zile blog-ul cu blogroll şi campaniile pe care le susţin. Cred că toţi prietenii din acest grup ar trebui să facă acest lucru ! Dă un semnal către Horea Mihai Bădău ! Mai este un articol despre femei …uz şi abuz ! Mulţumesc pentru link-uri !

An Tan Te era un joc. Acum este un Blog ce îi aparţine lui Victor Cătălin. M-a fascinat jocul de cuvinte …Pentru cand “marile sperante” raman sperante. Ştiu de pe acum că vei susţine şi tu Campania lui Dan Claudiu Buzdugan ! 🙂 Gândurile tale în joacă îmi amintesc de poeziile ”Dacă…” şi ”Antidacă…”

”Pentru…” momentele de primăvară trăite în plină iarnă, îţi spun că Fazele cu Victor sunt mărţişoare rătăcite printre razele de soare şi fulgii de zăpadă !

Ultimul blog de unde voi recomanda un articol este tot al unui sibian. Numele lui: Răzvan Pop. Deşi face politică, voi scrie despre un articol care mi-a amintit că suntem români, artişti români şi ar trebui să ne mândrim cu asta ! L’artist român un articol care mă face fericită pentru că o parte din ”Oscarul obținut de filmul ”L`Artiste” este și al României, bunica producătorului fiind născută în ROMÂNIA.” Am găsit filmul online şi vi-l recomand pentru vizionare şi dezbatere într-o duminică, când îi va veni rândul!

Cam atât pentru astăzi ! Vinerea viitoare recomand articole de pe blog-uri ale bloggeriţelor care citesc cărţi ! Aştept să vă înscrieţi!

(Visited 261 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

  • Multumesc, Antonela! Promit ca in scurt timp, vom organiza intalniri intre bloggeri si diverse persoane publice, ca sa discutam pe teme utile blogosferei. Conceput online pentru reviste l-am gandit si implementat de curand. Te voi tine la curent cu evolutia lui. Daca sunt persoane care vor sa faca practica, gasim oricand locuri!:)

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !