S-a lansat platforma online de închiriere cărți în București: bibliotecara.ro

Săptămâna aceasta s-a lansat www. bibliotecara .ro, prima platforma ce permite închirierea de cărti cu livrare la domiciliu. Prin Bibliotecara ne propunem să reîmprospătăm conceptul de bibliotecă, așa cum o știm de pe vremuri și îi invităm pe tineri să citească altfel, mai mult și mai sănătos.  

Lansat din dorinta de a moderniza felul în care citim și de a facilita accesul la cât mai multe cărți, Bibliotecara este primul serviciu online de închiriere de cărți destinat publicului larg. Bibliotecara propune o soluție celor care vor să citească cât mai mult cu costuri mai mici, vor să evite situațiile în care cumpără o carte și constată ulterior că nu este conformă cu așteptările pe care le aveau, nu au timp să ajungă la biblioteca din cartier sau nu au spațiu suficient pentru a depozita cărtile acasă. Astfel, prin serviciul de închirierea de cărți livrarea se face în locația specificată de client, costurile sunt mai reduse comparativ cu prețul cărților din librării. Apoi, accesul este mult mai facil. Cum bibliotecile clasice fie au program redus, fie nu permit împrumutul la domiciliu, sau nu au cele mai noi titluri, platforma propune o soluție la îndemâna oricui.

Bibliotecara schimba felul in care citim

Principiul de functionare este cât se poate de simplu: după logare pe site, comanda se face în baza unui abonament. Există patru tipuri de abonamente puse la dispoziția clientului, ce diferă în funcție de cantitatea de cărti ce poate fi împrumutată și perioada de timp. Platforma utilizează un sistem securizat de plăți și permite atât plata cu cardul, cât și plata prin transfer bancar.

După ce a achiziționat un abonament, clientul alege cărțile pe care dorește să le citească, urmâand  ca în câteva zile un curier să le livreze acasă sau la adresa pe care a specificat-o. Dupa ce termină de citit cartea, tot ce trebuie să facă este să anunțe prin telefon sau email, iar un reprezentant al companiei va veni să le ridice.  Livrările se fac în zilele de marți și vineri, iar returnările în zilele de luni și joi.

Pentru început, platforma are un număr de peste 300 de titluri în format tipărit sau eBook ce acoperă o gamă variată, de la literatură la cărți de specialitate și cărți în limbă străină, urmând ca periodic să fie adăugate titluri noi.

Serviciul este disponibil momentan doar în Bucuresti, urmând a fi extins treptat și în țară.

Pentru mai multe detalii accesați

www.bibliotecara.ro și

pagina de facebook: https://www.facebook.com/bibliotecara

Sursa: Comunicate de presă

(Visited 1.669 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment