Conectarea prin comunicare: Grăbiți-vă să vă înscrieți ! Mai sunt doar 25% locuri !

Grăbiți-vă să vă asigurați un loc în sală la conferința Conectarea prin comunicare susținută de Monica Reu, în data de 24 februarie, ora 17:00 la Casa Gazelor Naturale din Mediaș. Biletele au început să se epuizeze, 75% din locuri au fost deja ocupate.

Este un eveniment unic și în premieră la noi în oraș, iar prețul este unul promoțional având în vedere faptul că la astfel de conferințe biletele încep de la 100 de Ron. Deoarece locurile sunt limitate, participarea se face numai  pe bază de înscriere.
CONECTAREA PRIN COMUNICARE – CUM PUTEM CLĂDI O RELAȚIE DE CALITATE CU COPIII NOȘTRI CU AJUTORUL COMUNICĂRII NONVIOLENTE ?Educația este mult prea prețioasă pentru a fi motivată de tactici coercitive. Comunicarea Nonviolentă promovează educația motivată de respectul pentru viață, de dorința de a deprinde abilități și de a contribui la bunăstarea proprie si a celorlalți.

Modelul Comunicării Nonviolente dezvoltat de Marshall Rosenberg contribuie eficient la crearea de relații armonioase între părinți și copii, fiind un extraordinar instrument de rezolvare și mediere de conflicte, de ințelegere profunda a nevoilor celor mici și de creare a unui sistem de familie benefic pentru toată lumea.
În această conferință vom explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic la copii, le putem înţelege nevoile reale şi putem clădi împreună cu ei o relaţie bazată pe iubire necondiţionată, înţelegere reciprocă, cooperare şi empatie.
IATĂ CÂTEVA DIN TEMELE PE CARE LE VOM ABORDA:
• De ce este conectarea mai importantă decât corectarea
• Cum ne putem conecta la noi înşine şi la copii în situaţii dificile
• Nevoile de bază ale copiilor şi cum le putem împlini
• 5 cheiţe care ne ajută să oferim copiilor o educaţie bazată pe valoriTRAINER – MONICA REU

Monica Reu este fondatorul și președintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă și primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA, organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

Mai multe detalii despre activitatea Monicăi, testimoniale, Comunicarea Empatică şi activitatea Asociației pentru Comunicare Nonviolentă găsiţi pewww.nonviolenta.org.

PREȚUL UNUI BILET ESTE DE 50 DE RON !

PENTRU ÎNSCRIERI ACCESAȚI http://manainmanacufericirea.ro/index.php/formular sau telefonic 0745/598 141 – ANDREEA MARIAN

(Visited 137 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !