Proiectul SEMPRE AMALIA – Proiectul național care are nevoie de implicarea oamenilor !

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Pentru prima dată, în România, puteți deveni co-organizatori la un Turneu național de muzică FADO. Campania de strângere de fonduri se va desfășura până la data de 11 februarie 2016, cu mesajul: Împreună pentru Proiectul ,,SEMPRE AMALIA” !

Este o provocare pentru toți oamenii care iubesc actul cultural și care doresc să se implice într-o campanie de strângere de fonduri. Ei vor primi în schimbul sumei donate, recompense din partea organizatorilor acestui Proiect UNIC, în România.

Persoanele interesate pot contribui cu orice sumă doresc. Există posibilitatea de a plăti prin Ordin de plată la BRD sau de a face plata online cu cardul.

Toți cei care vor face donații vor primi din partea organizatorilor, în funcție de suma donată:

  1. Un CD cu autograful artistului portughez Ricardo Caria – 25 lei
  2. Două bilete la SPECTACOLUL ,,SEMPRE AMALIA” – 70 lei
  3. FRESS PASS în Culisele Scenei, plus fotografia în culise înrămată și cu autograful artistului– 75 lei
  4. Cină pentru două persoane cu artistul RICARDO CARIA în orașul tău – 400 lei

RICARDO CARIA va susține 7 spectacole în țară: Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Timişoara și Arad pentru a aduce pe scenă în anul 2016, povestea plină de mister a vieții Reginei Incontestabile a FADO-ului – așa cum Amalia Rodrigues este cu-noscută pretutindeni. Amalia Rodrigues a fost și este cea mai mare referință culturală din Portugalia.

,,Linkul de mai jos vă va trimite pe un website unde puteți citi toate detaliile Proiectului „SEMPRE AMALIA”. http://campaniefonduri.ro/project/sempre-amalia-turneul-national-de-muzica-fado/

Veți afla cum puteți fi co-organizatori și ce recompense putem să vă oferim pentru efortul de a ne ajuta să realizăm acest Proiect minunat.

Suma necesară pentru realizarea Proiectului este de 45.000 lei. Sprijinul se poate face direct pe site în două variante, prin contracte de sponsorizare adresate Asociației Ricardo Caria, pe care o conduc, sau pur și simplu cu un share în cazul în care nu doriți să fiți și co-organizatori ai acestui Proiect”, comunică artistul portughez Ricardo Caria despre Proiectul “SEMPRE AMALIA”.

„SEMPRE AMALIA” poate deveni spectacolul eveniment care va spune lumii întregi povestea de viață a celei pentru care: ,,În FADO singurul lucru care contează este simțirea. Pentru ca FADO nu a fost creat ca să fie cântat. Pur și simplu se întâmplă. Îl simți! Fără să-l înțelegi sau să-l explici!” Asta spunea Amalia Rodrigues despre muzica a cărei regină incontestabilă va rămâne pentru totdeauna cea mai mare referință.

Ricardo Caria vrea să ne dăruiască o călătorie în timp, printr-un spectacol tribut dedicat Amaliei Rodrigues.

,,Două ore de muzică preluată în exclusivitate din repertoriul Amaliei, momente de incursiune în viața plină de enigme a faimoasei artiste; poezie; scurte momente de dans și teatru, toate cu un singur scop: o călătorie înapoi în timp, pe ritmuri de chitară portugheză, pentru a retrăi și a încerca să deslușim împreună misterul vieții celei care a schimbat istoria muzicii pentru totdeauna”, comunică artistul portughez.

Nimic din ceea ce este frumos nu se face ușor, iar Ricardo Caria ne oferă posibilitatea să devenim co-organizatori la acest spectacol impresionant.

Demarată în urmă cu o lună, în campania de strângere de fonduri s-a strâns suma de 1.130 lei din cei 45.000 lei, suma totală a Proiectului SEMPRE AMALIA. După încheierea campaniei, susținătorii vor primi recompense în schimbul sumei donate: CD-uri, bilete la spectacole, Fress Pass cu Ricardo Caria și echipa sa, în culise.

Proiectul SEMPRE AMALIA este vast și complex, prin tema abordată, realizarea muzicală, scenografie, decor și se va bucura de sprijinul Ambasadei Portugheze.

Șapte orașe implică o gamă largă de acțiuni și costuri pentru garantarea realizării spectacolelor la un înalt standard:

  • Onorariu artiști instrumentiști (între ei muzicieni prestigioși portughezi ): 18.000 lei
  • Cheltuieli cu închirierea săliilor de mare capacitate: 12.000 lei
  • Cheltuieli cu sonorizare și lumini pentru fiecare spectacol în parte: 6.000 lei
  • Deplasări și cazare pentru toată echipa: 4.000 lei
  • Scenografie, concepție grafică, décor, recuzită: 5.000 lei

Suntem siguri că toți cei care o iubesc pe Amalia Rodrigues îl vor susține și vor deveni co-organizatori la realizarea Proiectului SEMPRE AMALIA, pe cântărețul portughez Ricardo Caria !

Anul 2016 stă sub semnul muzicii FADO și al călătoriilor în timp!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
(Visited 286 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment