Select Page

,,Sânzienele” vor îmbrăca astăzi Mediasul în IE

,,Sânzienele” vor îmbrăca astăzi Mediasul în IE

Direcția municipală pentru Cultură Mediaş în parteneriat cu „Traube-Hotel si Restaurant”, invită medieșenii iubitori de folclor, vineri 24 iunie 2016, la Grădina de Vară din Mediaș, începând cu orele 18.00, la o întâlnire cu jocul și cântecul popular românesc într-un spectacol de excepție organizat cu ocazia ,,Zilei Universale a Iei”.

Evenimentul aduce special pentru publicul medieșean suite de cântece și dansuri din zona noastră susținute de ansamblul „Perla Târnavelor” cu soliștii vocali: Narcisa Luncan, Luminita Dejan, Jeni Banea, Viorica Curcean, Aurica Bacea, Tarnu Ariton, Radu Dumitru, Raul Pop, Liviu Preda şi Claudiu Ionescu, acompaniaţi de orchestra ansamblului dirijată de dl. Marian Sicoe.


Si pentru că vineri, odată cu sărbătoarea Sânzienelor, este Ziua Universală a Iei româneşti, vă invităm să participaţi la eveniment îmbrăcaţi în ie! Nu contează daca IA pe care o purtăm este moştenită de la bunici şi străbunici sau este adaptată modern de un designer. Important este să o purtăm cu drag!

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile!

13511989_1026075514166620_4597863896384435388_n

(Visited 74 times, 1 visits today)

About The Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Voyage ! Voyage !

Nicholas Sparks

Motivatie !

,, Nu mai avea nici o importanţă premiul întâi dacă nu puteai să studiezi deloc. Când cineva îţi ia stiloul realizezi cât de importantă este educaţia”. (Eu sunt Malala)

Zambeste ! :)

Loading...

Pinteresting