Visează! Trăieşte! Doreşte!

Emoţii de iarnă şi poveştile Fraţilor Grimm. 200 de ani cu poveşti minunate, în care am visat alături de Cenuşăreasa, Alba ca Zăpada, Frumoasa Adormită. Le citim şi astăzi, pentru că trăim momente desprinse din poveşti, pline de cuvinte adormite şi litere rătăcite.
 …e atât de frumos să adormi visând la un moment feeric cu zăpadă, 
 …e atât de frumos să te trezesti din oră în oră, din cauza fulgilor de nea care sunt prea reci pentru inima fierbinte,
 …e atât de frumos să vrei să te desprinzi de cuvinte şi ele să te ţină legată cu un fir invizibil de litere, 
 …e atât de frumos să trăieşti cu gândul la capătul lumii imaginare şi să te cuprindă un dor pe care nu îl poate stinge o cafea, ci doar un cuvânt, un zâmbet, 
…e atât de frumos să rosteşti cuvântul dor . 
 Dor de poveşti! 
Folkistul Mihai Valeriu Petcu începe povestea cu ,,Undeva sub o stea…” şi încearcă să oprească timpul. Într-o zi va reuşi, aşa cum opresc şi eu poveştile ! Despre femeia la 40 de ani mi-a vorbit cu sinceritate. Mulţumesc.

Femeia la 40 de ani este exact ceea ce îşi doreşte.

(Visited 163 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !