Ziua Universală a Iei – 4 zile de poveste la Sibiu

Invitație ! 

Vom celebra pentru a doua oară în istorie, pe 24 iunie 2014, Ziua Universală a Iei. Anul acesta sărbatoarea va începe pe 20 iunie, în ajunul solstiţului de vară, şi se va termina pe 24 iunie, de Sânziene.

Îmbracă planeta în IE şi spune lumii cea mai frumoasă poveste despre România! Ziua Universală a Iei este un eveniment global, iniţiat şi coordonat de comunitatea online La Blouse Roumaine.

La Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului va fi gazda celor 4 zile de poveste. Am pregătit pentru voi ateliere și povești depănate de meșteri populari, târg de Ii, legende de Sânziene, flori și cosițe împletite, plimbări cu Biciclete Cochete, parada celor mai frumoase ii și multe altele.

Te așteptăm cu drag! Îmbracă IA sau orice cămașă tradiționala și vei avea ACCES GRATUIT în Muzeu!

10377096_482400641905910_3075767376356632846_n

INIȚIATOR: La Blouse Roumaine
ORGANIZATORI: Muzeul ASTRA & Future Capital

PARTENERI: ULBS, Magic Hands Studio, Biciclete Cochete, AIOS,Baroque – The Beauty Salon, Via Rustica, CRISPUS, Oldies Pub

Vino să ne spui povestea TA în IE!

ONLINE:
Tot ceea ce trebuie să faci este să porţi o IE sau o cămaşă tradiţională oriunde te-ai afla, să te fotografiezi şi să îţi schimbi poza de profil pe contul de facebook, twitter sau instagram, iar apoi să o împărtăşeşti cu noi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10.

Hashtaguri
#ZiuaIei #24iunie #Sânzienele #IA #lablouseroumaine
#romanianblouse #Romania

(Visited 450 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !