100 de persoane au apreciat munca voluntarilor din Bibliotecă la Gala Voluntarilor 2015

100 de persoane i-au aplaudat și i-au apreciat pe voluntarii din cadrul Programului de voluntariat – Voluntarii cărților din Bibliotecă / Proiectul Raftul cu inițiativă, în data de 4 decembrie, de la ora 17.00, la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth”.

Programul pregătit a fost divers: parada cărților, muzică rock, colinde, lansare de carte, muzică de sărbătoare la pian și Campania,,Construiește-ți Biblioteca!” – ediția a II-a din acest an.

Tinerii au primit cărțile dorite din partea donatorilor: 50 de volume de beletristică și de dezvoltare personală.

La Gala Voluntarilor din Programul de voluntariat ,,Voluntarii cărților din Bibliotecă” – Proiectul Raftul cu inițiativă, organizată în data de 4 decembrie 2015, la Biblioteca Municipală ,,St. L. Roth”, la Medias au fost premiați cei mai activi voluntari care se implică, sunt creativi și au inițiativă la Bibliotecă !

Premianții sunt:

Voluntarul anului 2015 –  Ioana Duma

Super Voluntarul – Georgiana Petac

Voluntarul fotograf – Kiss Andrada

Asistent Voluntar – Roxana Zeres

Reporter Voluntar – Adriana Muntean

Designer Voluntar – Diana Cosovan

Profesor Voluntar – prof. Veronica Radu

Voluntar Debutant – Flavius Parlea

Voluntar Debutant – Mihai Surdu

12308726_1014866368552145_4412671294284001471_n

În Programul ,,Voluntarii cărților din Bibliotecă” sunt implicați în jur de 30 de voluntari, unii dintre aceștia participând doar la o parte dintre activitățile programului implementat încă din luna noiembrie, 2014. Îi felicităm și le mulțumim pentru timpul petrecut în lumea cărților: Ioana Posea, Alexandra Rotaru, Bianca Kadar, Coman Horațiu, Flavius Șerban, Cosmin Salanschi, Sergiu Moldovan, Ana Petac, Francesca Rus, Andreea Iakab,  doamna Domnica Zanca, domnul Andrei Rusu, prof. Marina Crăciun, prof. Jenel Marin, prof. Diana Maxim, prof. Maria Radu, prof. documentarist Cristina Pustai, prof. Daniela Elena Crișan.

O echipă minunată de tineri s-a implicat în organizarea Galei Voluntarilor 2015, prima ediție la Bibliotecă !

Mulțumim Konsta Splendid și Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret pentru tot sprijinul acordat !

La Mulți Ani tuturor voluntarilor de Ziua internațională a Voluntarilor – 5 decembrie !

(Visited 204 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !