Cavalerii invadează parcul din centrul Mediaşului

Festivalul Mediaş Cetate Medievală – Târg de meşteşuguri vii, ediţia a XI-a organizat de Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret în colaborare cu Breasla Meşteşugarilor din Transilvania a invitat anul acesta cinci ordine cavalereşti: cavalerii din Mediaş – Paladinii de Terra Medies, alături de Artgotica din Sibiu, grupul de reconstituire istorică Terra Ultrasilvana din Braşov, Ordinul Cavalerilor de Hunedoara şi Fraţii Corbi din Timişoara.

DSCN0032DSCN0026

Cavalerii de Terra Medies şi-au instalat corturile încă din ziua de vineri, 19 iunie 2015, în centrul oraşului şi au pregătit ultimele detalii pentru spectacolele medievale pe care le vor susţine în cele două zile de Festival (20 – 21 iunie 2015) începând cu orele 16.00.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 20 iunie 2015 au sosit în Cetatea Mediaşului şi Ordinele cavalereşti din Sibiu, Braşov, Hunedoara şi Timişoara. În ciuda ploii care s-a pornit au reuşit să monteze totul la timp.

În costumele pline de culoare, cavalerii şi domniţele invită spectatorii să danseze alături de ei, să participe la jocuri interactive, să urmărească Campionatul de lupte medievale şi scenetele medievale.

Paladinii de Terra Medies şi Argotica din Sibiu au pregătit pentru cele două seri ale Festivalului (20 – 21 iunie 2015), după orele 21.00, cele mai frumoase spectacolele pirotehnice.

 

(Visited 306 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !