Începe Săptămâna Naţională a Voluntariatului la Mediaş

SNV – Săptămâna Naţională a Voluntariatului – este un eveniment naţional anual care are loc în fiecare primăvară, aflat la cea de-a treisprezecea ediţie, menit să mobilizeze cât mai multe organizaţii şi voluntarii pe care aceştia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunităţii pentru acesta şi pentru a recunoaşte public activitatea voluntarilor. SNV se derulează anual prin intermediul a aproape 200 de parteneri organizaţionali din toata ţara, sub coordonarea naţională a Pro Vobis.

În 2014, SNV va avea loc în perioada 12-18 mai. La Mediaş vor fi organizate activităţi cu voluntarii atât de către Centrul de Voluntariat din cadrul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, cât şi de către Asociaţia ,,Mediaşul pentru Cultură”.

 afis_SNV2014_jpeg_mare

“De 12 ani sărbătorim cu pasiune voluntariatul în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, ca o recunoaştere şi o celebrare a bucuriei de a ajuta şi de a fi împreună alături de cei care au nevoie, o oportunitate de a face o schimbare în comunitatea în care trăim prin implicarea directă în activităţi de voluntariat. Mulţumim tututor celor care contribuie la continuarea tradiţiei SNV. Observăm că, de la an la an, numărul şcolilor şi grădiniţelor care organizează activităţi este în continuă creştere, iar acest fapt ne oferă certitudinea că voluntariatul este un factor important în educaţia tinerilor, care devin, astfel, tot mai implicati în comunitate.” (Carmen Marcu – Director Comunicare, Pro Vobis)

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment iniţiat şi coordonat de către Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat începând cu anul 2002 şi implementat în colaborare cu parteneri locali şi centre de voluntariat.

Pagina oficială a SNV este www.voluntariat.ro/snv si www.facebook.com/saptamanaSNV.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !