Truverii aduc bucuria muzicii de altădată la Mediaș

11243461_932534813433511_2522531756023825257_o

Alături de cimpoieri și menestreli, Truverii vor anima cetatea Mediașului, la acest sfârșit de săptămână cu bucuria muzicii Evului Mediu şi a Renaşterii, cu prospeţimea şi originalitatea ritmurilor tradiţionale din diferite zone ale Europei.

Indiferent de vârstă, spectacolele Truverilor te invită să călătorești de-a lungul secolelor prin întreaga Europa. Pornind de la ritmuri din Transilvania, vei ajunge în Spania, în perioada medievală, vei dansa tarantella, precum italienii și vei asculta minunatele povești de dragoste occitane și bretone.

Muzica grupului Truverii, o ascultăm din anul 2002 la fiecare festival medieval organizat în țară, pentru că transmite poftă de viață, umor și voie bună.

Anul acesta, cu ocazia Festivalului Mediaș Cetate Medievală- Târg de meșteșuguri vii, ediția a XI-a, organizat în perioada 19 -21 iunie 2015, spectatorii îi pot asculta pe Truverii, pe scena amplasată în Piața Regele Ferdinand I,  adică pe Mihai Serghei Todor- fondator, lider, instrumente de suflat, percutii, voce, Carmen Maruntelu- fondator, voce, percutii, simphonia, Valentina Daniela Coțofana – vioară, percuții, rebec, Alexandra Marinescu- chitară, buzuki, Alecu Stanciu- chitară și Monica Alexandrescu – recitare, percuții.

Cele două spectacole au fost programate pentru zilele de sâmbătă, 20 iunie, respectiv, duminică 21 iunie, în jurul orelor 18:00. Spectacolele ,,Omule ! Pomule!’’ și ,,Cantar e trobar’’ susținute de Truverii  vor aduce în acest început de mileniu trei, parfumul unor epoci de mult apuse.

(Visited 104 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment