Buddha te pregăteşte pentru Luna Dragonului

,,Un om poate să stea lângă mine, şi totuşi dacă el nu-mi urmează, să fie departe de mine.” Buddha

O prietenă m-a întrebat zilele trecute dacă este bine să aibă o statuie Buddha în casă. Intrase în Magazinul ANTIC şi găsise o serie de statui de diverse mărimi, care îl înfăţişau pe Buddha: Buddha Vesel, Buddha al Fericirii, Buddha al Prosperităţii sau Buddha al Abundenţei, Buddha al Înţelpciunii, Buddha Meditând.

I-am explicat că aceste statuete se pot folosi ca şi activatori ai bunăstării sau armoniei, iar altele ca şi adevăraţi protectori ai sănătăţii şi familiei sau al ei personal. Buddha întruchipează idealurile unei vieţi mai bune având puterea de a absorbi toate necazurile, grijile şi stresul aducându-ne în schimb un noroc imens pe toate planurile.

I-am povestit despre Anul Yang al Dragonului de Apă care a început pe 23 ianuarie 2012 şi se va termina pe 9 februarie 2013 şi despre perioada cea mai intensă din punct de vedere energetic a anului. Această perioadă este în luna dragonului, din 20 mai până pe 18 iunie.  De aceea, trebuie să fie pregătită şi să achiziţioneze o statuie înfăţisându-l pe Buddha. A promis că va reveni la magazinul ANTIC, după ce va stabili locul în care va fi cel mai bine să o amplaseze în casă.

Celor care au deja o statuie cu Buddha în casă le recomandăm:

Dacă vreţi să scăpaţi de certuri şi tensiuni, statuia trebuie aşezată în sectorul de Est al camerei principale unde poate fi văzută de toţi membrii familiei.

Dacă doriţi să vă creşteţi veniturile şi să aveţi noroc la câştiguri se aşează în Sud – Estul sufrageriei.

Pentru că este considerat ca o lipsă de respect, statuia lui Buddha nu trebuie aşezată în dormitor sau în baie şi este de preferat să o expuneţi undeva la înălţime.

Încercaţi să experimentaţi şi vă veţi bucura în Anul Dragonului de schimbările din viaţa voastră !

 
[slideshow]
(Visited 214 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !