Începe săptămâna citind despre ”Speranţe şi Cai”

Toate fetele iubesc caii…

Caii pot face minuni pentru copiii autişti, iar fetele pot înfiinţa o fermă de călărie pentru aceşti copii. De unde am aflat ? Nu am căutat pe internet, ci am citit în cartea autorului Nicholas Sparks. O carte despre dragoste, despre voluntariat, pasiune pentru monede vechi şi lecţii de viaţă.

” …Copiii autişti …parcă sunt prinşi în mica lor lume interioară, aşa că de obicei şcoala şi terapia sunt bazate pe rutină. Dar eu vreau să le arăt experienţe care să le deschidă noi orizonturi. Am văzut asta în realitate. Vreau să spun, Alan era îngrozit de cai la început, dar fratele lui a continuat să încerce, şi după o vreme, Alan a reuşit să îi mângâie sau să le frece nasul, apoi mai târziu să le dea de mâncare. După asta, a început să călărească şi îmi amintesc că i-am privit faţa prima oară când s-a urcat în şa…a fost o senzaţie incredibilă, ştii ? Adică zâmbea la fel de fericit ca orice copil. Şi asta vreau să simtă aceşti copii. Doar fericire…chiar dacă numai pentru scurt timp. În acel moment am ştiut exact ce vreau să fac cu viaţa mea. Poate voi deschide o fermă de călărie pentru copiii autişti, unde să putem lucra cu ei.”

”Dragă John”, Savannah s-a ţinut de cuvânt… în câţiva ani  a deschis ferma de călărie, ”Speranţe şi Cai”, unde copiii vin şi petrec câteva săptămâni şi ” e ca un mugur care înfloreşte treptat în ceva frumos.”

 

 

(Visited 301 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !