Caramele, bomboane, ciocolată…la Cafeneaua Nostalgiei

Acum sunt -7 grade la Gheorgheni şi va ninge în zilele următoare. Aşa anunţă meteorologii…

În această dimineaţă, nu-ţi poţi dori decât să bei o cafea specială şi să mănânci o prăjitură Marlenka după  reteţă armenească la Cafeneaua Nostalgia din Gheorgheni.

Patronii şi-au propus să readucă atmosfera “la belle epoque” , când locuitorii îşi permiteau atât de sărbători, cât şi în zilele obişnuite să savureze o ceaşcă de cafea, alături de o delicioasă prăjitură servită elegant.

În Cafeneaua Nostalgia citeşti cărţi din biblioteca amenajată într-un colţ, asculţi  muzică live (pian) în fiecare joi de la ora 19.00 cu muzica anilor 50 -60, vizitezi Muzeul din Marţipan de la etaj, atracţia turistică a oraşului Gheorgheni.

Descoperă şi tu un loc în care să primeşti

” Caramels, bonbons et chocolats…”, iar dacă nu-l găseşti, inventează-l !

 

”Rien ne t’arręte quand tu commences

Si tu savais comme j'ai envie
d'un peu de silence
Tu es pour moi la seule musique...
qui fit danser les étoiles sur les dunes
Caramels, bonbons et chocolats

Si tu n’existais pas déjŕ je t’inventerais.”

 

 

(Visited 302 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !