Începe săptămâna uitându-te la Luna Nouă !

În 23 ianuarie 2012, ora 9.39 va fi  Lună Nouă, dar nu se va putea observa, fiind prea aproape de  Soare. În seara următoare, pe 24 ianuarie, vom avea ocazia să vedem  secera subțire a Lunii, la 20-30 de minute după ce Soarele apune, în același loc. Pe 25 și 26 ianuarie Luna se va afla în preajma planetei Venus, cunoscut ca Luceafărul de seară.

Pentru că în fiecare luni vă invit la lectură…

În cartea ”Dragă John”, nu doar Savannah îţi propune să priveşti Luna. Toţi îndrăgostiţii îşi doresc să simtă emoţia Luceafărului eminescian şi să facă declaraţii de dragoste în lumina Lunii.

Însă, scrisoarea pe care o citeşti acum, în avion, este una specială şi îţi aminteşte despre prima poveste de iubire, care îţi adună lacrimile în colţul ochilor.

”…Mă voi gândi la tine în fiecare zi. O parte din mine e speriată că va veni o vreme când tu nu vei mai simţi acelaşi lucru, că vei uita ce am împărtăşit, aşa că vreau să facem ceva. Oriunde te vei afla şi indiferent de ce se va întâmpla în viaţa ta, când va fi prima noapte cu lună plină – aşa cum era prima dată când ne-am cunoscut – vreau să o cauţi pe cerul nopţii…Dacă nu putem fi împreună, măcar putem împărţi asta, şi poate că noi doi împreună vom reuşi să facem asta să dureze veşnic. ” (Nicholas Sparks – Dragă John, Editura Rao)

Dacă voi sunteţi îndrăgostiţi şi aţi promis că veţi privi Luna plină, în doi… trebuie să ştiţi că în seara de 7 Februarie 2012, la ora 21:53 , gradul 18°31’35″ cu  Luna în Leu  va fi Luna Plină !

 

(Visited 316 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

Add comment

©Antonela Sofia Barbu

About me

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea, să te bucuri de imagini frumoase și să zâmbești ! Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !