Prima dimineaţă cu John…

Să savurăm împreună prima cafea din acest an…

Este luni şi nu trebuie să mergem la serviciu.

… John a desfăcut plicul primit de dimineaţă şi a recitit rîndurile scrise de Savannah.

”Ştiu că nu ajunge la fel de repede ca un e-mail, dar tocmai asta îmi place, îmi scrise ea. Îmi place surpriza când găsesc o scrisoare în cutia poştală şi nerăbdarea pe care o simt când mă pregătesc să o deschid. Îmi place faptul că pot s-o iau cu mine să o citesc în tihnă şi că pot să mă sprijin de un copac şi să simt briza pe faţă atunci când îţi văd vorbele pe hârtie. Îmi place să-mi imaginez felul în care arătai când ai scris-o: cum erai îmbrăcat, ce era în jurul tău, felul în care ţineai stiloul. Ştiu că este un clişeu şi că probabil este ceva comun, dar eu mă tot gândesc cum stai într-un cort la o masă improvizată cu o lampă de gaz lângă tine în timp ce afară bate vântul. Este mult mai romantic decât să citeşti ceva pe acelaşi obiect pe care-l foloseşti să descarci muzică sau să te documentezi pentru o lucrare.”

Nicholas Sparks – ”Dear John”În 2012 vă propun să  reînvăţăm să scriem scrisori persoanelor dragi şi să le trimitem prin poştă, să renunţăm  la cuvintele de dragoste trimise prin e-mail sau prin sms.

Oare vom reuşi ?


(Visited 332 times, 1 visits today)
Avatar photo

Antonela Barbu

Sunt Antonela Sofia Barbu si te invit la o călătorie în care să îți cultivi creativitatea și imaginația! Susțin educația și organizez ateliere de public speaking pentru copii. Acceptă Provocările Sofiei în fiecare zi !

2 comments

  • Faptul ca esti la facultate iti da posibilitatea sa scrii acasa. Poti sa-i surprizi pe cei dragi, scriind ceea ce simti.